Sider

fredag den 24. august 2012

Kreative finurligheder

Jeg var "advaret" på forhånd og havde faktisk glædet mig i lang tid til, hvad vi så på den gåtur i et fritishusområde nær Gistrup i ferien. Nu er jeg ikke sikker på, at ejeren ønsker sin adresse offentliggjort, selvom jeg sikkert kunne støve den op, hvis det var... Men jeg synes alligevel, at I skal have lov at kigge med  via mit camera.

Og lad det være sagt med det samme, at jeg elsker at blive begejstret af overraskelser! Og det blev jeg, selvom jeg havde fået en lille forsmag serveret i form af få billeder tidligere. Tænk at komme gående ad en skovsti og pludselig stå udenfor en have afgrænset af træer, hvor den ene kreative finurlighed efter den anden næsten trækker en ind mod huset! Ikke at jeg gik derind - det er alt for påtrængende at være for en smågenert havealf. Men mod min vilje kunne jeg ikke lade være med at kigge nysgerrigt ind i haven! (sidder og rødmer forlegent i tankerne)

Med cameraet har jeg "fanget" nogle af de finurligheder, som stod i græsrabatten langs haven. Det virkede helt naturligt og ikke spor "plantet". En kreativ havesjæl jeg godt ville gøre kunsten efter...6 kommentarer:

 1. Sikke et finurligt sted. Ingen tvivl om, at der bor en kreativ person.
  Jeg havde nu heller ikke vovet mig ind uden tilladelse. Men somme tider kan man blive overrasket!
  I går da jeg besøgte en veninde, var vi ude at gå en tur i det område, hvor hun har kolonihave.
  Bedst som vi står og beundrer en have, dukker der et ansigt op bag hækken og 1-2-3 vupti var vi inviteret ind bag hækken, for at se på deres skønne vindruer (ja og have). Vi blev både overraskede og glade!

  SvarSlet
 2. Det var vel nok en dejlig overraskelse, Bente! Der er nu også noget over kolonihaver... De får ofte meget mere ud af en lille bid jord end de fleste af os med større haver - og så "smitter" det nok også, at det jo simpelthen er have-/hyggeland, mon ikke?

  Igår var jeg på en vidunderlig morgentur før indkøb, i Nexø. Først ude ved et blikstille hav, hvor en kutter gik ud i den slørede sol. Da jeg så lidt senere skulle vente på, at Bo Grønt åbnede, slog jeg lige et sving omkring kolonihaverne ude ved kirkegården. De så meget frodige og smukke ud!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Det var dog et pragtfuldt sted du har fundet, du bliver altså NØDT til at vende tilbage og banke på døren. Tænk hvilke herlige skatte der kan gemme sig længere inde i haven. Helt bestemt en kreativ og dyreglad familie der bor her, - og dem vil vi gerne se mere til... Kom frisk Zep!!! ;o))))

  SvarSlet
 4. Ja det er meget fint, sødeste fru Fniis. Men nu ligger Gistrup altså omtrent så langt væk i DK fra mig, som jeg kan komme ;) Nær Ålborg (jeg er på Bornholm hihi).

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Spændende og kreativ have, du så der, men du kommer nok ikke lige derop igen. Os med færgerne bevæger os ikke så tit langt hjemme fra. Men ingen tvivl om, at det kunne være spændende at se hele haven. Jeg mener Helga fra Idéhaven bor lige i nærheden, måske kan man lokke hende til at tage billeder til os :o) når hun kommer hjem fra sin udenlandsrejse.
  Hilsener Lisbeth

  SvarSlet
 6. Jeg skal nok komme på de kanter igen, det er jeg næsten sikker på. Men du har ret i, at det ikke bliver lige med det første ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep