Sider

søndag den 24. august 2014

Og sommeren er reddet i Lillebo...

Endelig! Endelig er min have gennemvandet. Efter et par uger med ustadigt vejr, har regnbægeret samlet over 100 mm fantastisk væde. Og der er fortsat byger idag. Nætterne og morgenerne har budt på visit af Thor - og sikke han styrer! Fantastisk forfriskende ovenpå uger med lummerhede. Og solen ser vi såmænd også - den skinner lige nu på alle regndråberne, som blomster og blade varsomt viser frem som de skæreste ædelstene. Og i næste uge skulle den lune sensommer komme.

Igår vandede jeg til aften i drivhuset. Derinde kommer regnen jo trods alt ikke af sig selv. Lige udenfor står den gule Buddleja 'Sungold'. Og i år er den også lilla. Ok jeg burde jo nok skrive blå, men i mine øjne er det altså lilla nuancer. To sider af samme sag. Ikke at sommerfuglebuskblomsterne er lilla. Men for foden har jeg plantet Ærteblomster, Lathyrus odoratus 'Matucana'. Navnet leder tankerne - mine ihvertfald - i retning af "Hakuna Matata". Og det er da heller ikke helt ved siden af, når man stikker næsen i nærheden af den nævefuld, jeg klippede af og bragte ind igår aftes. Tak til Helga fra Idéhaven for at redde sommeren :D


4 kommentarer:

 1. Dejligt I har fået vand nok på solskinsøen, jeg tror, vi skal kalde Samsø for solskinsøen i stedet, vi får noget mere sol end regn :) men jeg ville nu gerne have noget regn.
  Hilsen fra en øbo til en anden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vinker tilbage, Lisbeth :D Håber I snart får noget vand til haverne derovre!

   Hjerteligst

   Slet
 2. Til lykke med de dyrebare dråber. Her er vi efterhånden ved at være trætte af de idelige regnbyger.

  SvarSlet
 3. Sender en stor portion solskinshilsener til jer, marie :D

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep