Sider

mandag den 23. januar 2012

Mandelgaven 2012

Mon ikke de fleste overlever at se lidt jul idag, hvor sneen ligesom lægger stemningen mange steder?

Jeg har en lille kæphest; At forberede sig på julen i god tid er sundt for sjælen - og pengepungen....

Sidste år måtte jeg i byen og bruge penge på en mandelgave, fordi jeg ikke havde efterlevet mine egne gode intentioner - og løb tør for tid. Jeg ville så gerne lave en pude i patchwork fra bogen "Patchwork tæpper, puder og pynt" af Gerd G. Merkesdal.. Det har jeg aldrig prøvet før. De fleste af materialerne havde jeg allerede liggende - det eneste købte på nedenstående fotos er monteringspuden. Selvom den er købt i en genbrugsforretning for en slik forleden, så vil jeg næsten æde min gamle havehat på, at den dårligt har været brugt.

Bagsiden af puden var jeg - med min ringe syerfaring - ved at knække nakken på i formiddag. Jeg insisterede (ja jeg er en barsk arbejdsgiver ;)) på, at den skulle være af en rød velour, som jeg holder uendeligt meget af og som egner sig til en lille lur i december. Men sådan stof strækker sig - også selvom man syer med særlige stræksting.

Nuvel, trods skønhedsfejl, så er det ikke helt uden stolthed, jeg her præsenterer mandelgaven 2012, mens fnuggene danser derude i en sløret sol. Og med til ris ala mande hører også hjemmebrygget kirsebærvin - her resterne fra sidste år høst. Meget belejligt er min "De fire verdenshjørner" nu i knop - den har den smukkeste røde farve i blomsten, som I skal få at se, når den springer ud.5 kommentarer:

 1. en ganske nydelig pude, flot lavet :)

  SvarSlet
 2. En fantastisk mandelgave at få. At den er hjemmelavet er i min øjne et stort plus! Flot - det er den.

  SvarSlet
 3. Bortset fra at jeg fik nogle gevaldige tics over ordene "mandelgave", "jul" og "risalamande" , - så er det godt nok en flot pude... ;o)

  SvarSlet
 4. WOOWWW ! Hvor er den bare blevet flot !

  De bedste havehilsener Sanne O.

  SvarSlet
 5. Min yngste datter fik øje på den i aftes... "Mor har DU lavet DEN?! - den er jo vildt flot!"

  Jaja børnene kan stadig blive overrasket over forældrenes (skjulte?) evner ;)

  Tak for jeres "roser" :D

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep