Sider

torsdag den 19. januar 2012

Forår...

Virkelig mange i blogland længes! Længes efter kalenderforåret, som er passagen til det, de fleste i virkeligheden drømmer om - sommeren .Sommerens "sorgløse" tilværelse leves dog bedst, når barskere årstider har skabt længslen godt og grundig, synes jegt. Og hvad var blomsterne, hvis vi ikke engang imellem måtte undvære overdådighed for så at opleve på ny?!

Lige nu fornemmer jeg, at vinteren er ved at blive mere vinterlig en det har været tilfældet tidligere i denne kalendervinter. Det passer mig godt, for håndarbejdet er nu endelig kommet ordentlig igang. Skal jeg vise noget fra arkivet, som jeg glæder mig rigtig meget til at se, så er det det følgende. Jeg kan lægge nok så mange løg og plante stauder, der fryder tidligt. Men moder naturs overvældenhed formår jeg ikke.

3 kommentarer:

 1. Ah ja, jeg elsker også de 'Netto-gule' mælkebøtter. 'Desværre' har jeg næsten fået dem udryddet på matriklen, men de trives jo heldigvis overalt når man går en tur.
  PS. De udryddes nemt over en årrække hvis man har en god flok kaniner at fodre :-D Jeg flytter faktisk nogle gange mælkebøtter i min have og ned til deres skur, når jeg finder en rigtig god og saftig én.

  SvarSlet
 2. OG honningbier og brumbasser er glade for dem og bliver vist ned til kirsebærtræerne i baghaven ;) Jeg lader gerne alle de gule skønheder stå et par dage, inden plæneklipperen mejer dem ned.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også synet af en mælkebøttemark :-)
  Har på fornemmelsen, at plænen i vores nye have er fyldt med dem, men der er de uønskede, så en hård kamp skal formentlig indledes til sommer.

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep