Sider

onsdag den 25. januar 2012

For sent...

Jeg kom lige akkurat for sent til naturens store festforestilling.

Symaskinen og saksen har regeret Lillebo idag. Køkkengardiner klippet for en halv snes år siden er nu igang med at blive syet færdige. Og så startede jeg på at ombetrække køkkenstolene.. Det kommer der sikkert mere om en anden god dag. Men jeg var så opslugt, at der ihvertfald gik 10 minutter sidst på eftermiddagen, før det gik op for mig, at himlen sendte solens sidste stråler ned i min have. Ellers har dagen mest været skyer og skønne snebyger.

Og altså kom jeg for sent til at forevige helt fantastiske motiver med en blanding af sne og sol. Billeder, jeg ville elske at se på på regnvejrsdage og i hedebølge ;) Lidt kom der med ind alligevel. Og idag ingen collage, for jeg skal videre med gardinerne.6 kommentarer:

 1. God fornøjelse med gardinerne, de fortjener da din fulde opmærksomhed... :o)
  Hvor er dine små rabarber-primula da fine.

  SvarSlet
 2. Fantastisk, at de japanske lygter ikke er mere medtagne.

  SvarSlet
 3. Syning sf Køkkengardiner er en god vintersyssel. Vi skal jo heller ikke glemme, at der er det liv vores haver ligger rundt omkring... ;)

  Smil fra Marianne
  Den Helbredende Have

  Ps. Jeg skal ud og muge ud i hønsegården.

  SvarSlet
 4. Tak skal I have.

  Gardinerne blev færdige, vasket, strøget og hængt op igår :D

  De japanske lygter er ret tæt på huset og rimeligt i ly. Men dem på billedet er nogle af de sidste, der ser så godt ud. Og så bliver de altså sådan helt fantastiske at se på, når en nedgående sol rammer dem.

  Udmugning i hønsehus har aldrig hørt til mine største fornøjelser hihi Men gøres skal det jo Marianne. Well vi har ikke haft høns nogle år nu. Til gengæld har vi 3 krikker...

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Hej Zep
  Må jeg spørge dig om, hvad det er for et program du bruger, når du laver billed-collager?

  SvarSlet
 6. Det kan du tro, du må Pia. Det hedder Wondershare Photo Collage Studio. Jeg fandt det som gratisversion via google - tror du kan se adressen, som ligger som en reklame på en af de første collager, jeg lavede. Jeg valgte så at købe det og slippe for reklame på collagerne. Og jeg er stadig godt tilfreds - finder stadig nye muligheder i det.

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep