Sider

fredag den 13. januar 2012

Godnattest

Har ikke så forfærdelig meget på hjerte lige nu - udover, at dette er en test af at udgive indlæg via Google Chrome, som jeg har installeret på prøve i aften. Og så lige et godnatfoto fra klaveret, så der er lidt at se på ;)

3 kommentarer:

 1. Jeg har google chrome fast installeret, fordi bloggen ikke fungerer optimalt med internet explorer. God weekend Marie

  SvarSlet
 2. Det bliver jeg vist også nødt til. Har lige siddet og forsøgt at sætte et ´favicon´ på, men gem-knappen forsvinder, når jeg har fundet mit billede. Andre gange går det hele bare i stå.

  God weekend.

  Men sig mig lige; Hvor meget forandres med googlechr....
  Noget der taler i mod?

  SvarSlet
 3. Tak og i lige måde marie. Jeg ender sandsynligvis med at gøre det samme.

  Ja Hanne, jeg havde også gevaldige problemer med mange ting igår. Tillige så kunne jeg eks. ikke se billederne af mine faste læsere på min egen blog længere.

  Tilsyneladende har Microsoft og Google ikke til hensigt at lade brugerne selv om at vælge browser. IE understøtter nu ikke alle funktioner i blogland længere, så vidt jeg kan vurdere. Og det giver mig egentlig ikke noget valg, medmindre jeg vil droppe bloggeriet.

  Som skrevet, så installerede jeg (gratis) Google Chrome igår aftes. Det tog nogle få minutter og jeg blev spurgt, om jeg ville overføre mine bogmærker og indstillinger i den nye browser, hvilket jeg gjorde uden problemer.

  Alt nyt kræver tilvænning - også at overvinde irritationen over, at jeg er tvunget ud i et skift ;) Efter at have brugt en stor del af aftenen og øjnene på at vælte mig rundt i den del af internettet, jeg bruger dagligt. Selvfølgelig er det ikke "det samme", men det ligner alligevel så meget, at jeg ikke er blevet frustreret over forandringen (endnu).

  Indtil videre har jeg altså både IE og Chrome installeret på min maskine - Chrome vil blive brugt mest muligt fremover (har sat som standardbrowser), medmindre den viser fatale fejl henad vejen.

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep