Sider

lørdag den 14. januar 2012

Man skal lege, så længe man lever ;)

Idag legede jeg med cameraet i et - for januar - usædvanligt gyldent eftermiddagslys. Jeg går ikke nødvendigvis efter skarpe billeder for tiden. Jeg prøver ført og fremmest at "fange" stemninger. I løbet af få minutter kan et sceneri var forbi, så der knipses løs! Rigtig mange billeder bliver kasseret efterfølgende. Idag foregik fotograferingen tilmed indimellem helt nede på maven.


Dérnede kan jeg godt anbefale andre at komme. Ihvertfald i tørt næsten frostvejr, som vi havde idag. Dernede er foråret lige til at tage forskud på... Jeg har det sådan, at havens forår i virkeligheden starter allerede i kalenderårets efterår. Da lægges løg til de forårsblomstrende og stauder, træer og buske kommer også i jorden, forhåbentlig klar til at tage fat i år. Mange stauder og løgvækster er nu allerede over jorden med de nye skud. Vækster, man måske ikke lige tænker over, når man er 1½ m+ oppe over jordniveau med øjnene. Men dernede, får man et ganske andet syn for sagen. En helt anderledes jubel breder sig ved ligefrem at se livskraften i de små. Hvad de så må have tænkt, de forbipasserende i bil, hvis de så mig ligge på jorden, det er så en helt anden historie ;)2 kommentarer:

 1. At lege er jo at leve uanset alder...ha.ha..haa.
  Fint indlæg. Hvordan laver du di smukke collage? kh Anne

  SvarSlet
 2. Det kan der være noget om Anne ;)

  Tak skal du have. Jeg bruger et program, købt/downloaded fra nettet, som hedder Wondershare Photo Collage Studio. Dejligt nemt at bruge, synes jeg - og jeg opdager hele tiden nye muligheder :D

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep