Sider

fredag den 2. maj 2014

Haven kalder... Efter 3 meget intense uger med forberedelser, besøg, fest og til sidst de bedsteste venner som feriegæster, er det nu tid til at sige TAK. Og derefter at nyde haven! Den er i mellemtiden eksploderet i et forår, som ikke lader ret meget tilbage at ønske! Det kommer der nok mere om her i den kommende tid.

Idag nøjedes jeg med lige at hilse på lidt af det skønne med cameraet. Jeg har været derude adskillige gange i de forgangne uger. Men der var absolut ikke tid til fordybelse. Dét er så den næste glæde, der står i min "kalender".

God week-end til dig :D


Sender Tante Grøn en tanke...!!10 kommentarer:

 1. Det er et fuldstændig forrygende fantastisk forår. Et festfyrværkeri af farver og livskraft. Vi kan kun blive glade når vi kommer derud, eller bare når gardinerne bliver trukket fra om morgenen, bobler den første lille lykkerus. Så hvad laver vi her os to?? Ud i haven med os... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var faktisk allerede i drivhuset på det tidspunkt hihi ;)

   Hjerteligst

   Slet
 2. En april så skøn som aldrig før og nu med maj i fin galop - det er forår og have så det basker.
  Ha' en dejlig havedag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og rigtig meget i lige måde!

   Hjerteligst

   Slet
 3. Åh hvor skal du nyde det og fordybe dig nu, god fornøjelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét kan du tro! og tak og i lige måde :D

   Hjerteligst

   Slet
 4. Kære Zep.

  Hermed en kærlig tulipanhilsen retur til Lillebo. Hjertelig tillykke med datteren. Der er fin balance i livet, hvis man kan veksle mellem fester, travlhed, og stille hverdage med tid til fordybelse og nusseri. Ønsker dig en rigtig skøn tid i haven ude i det brusende forår.

  Her har vi meget travlt for tiden. Vi skal jo holde åben have to weekender i maj. Det bliver også en fest for os. Til en fest hører store forberedelser, for man vil gerne gøre det så godt som muligt, så gæsterne får det godt og bliver glade.

  Knus fra China Pink og mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kjæreste Tante Turbogrøn! Man skulle sådan lige kunne transmogriffe sig selv til din lille ø mettevuns eller noget og tage en svingom med syrenprinsen til havefesten ;) En tanke kan jeg dog sende! Er sikker på, at festen bliver fantastisk. Mangler du noget, må du jo lige sige til :D

   China Pink, China Pink, China Pink (øver mig lige på at huske ;)).

   Hjerteligst

   Slet
 5. En april så skøn som aldrig før og nu med maj i fin galop - det er forår og have så det basker.
  Ha' en dejlig havedag :)

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep