Sider

mandag den 12. maj 2014

Drivhuspause...


Når man nærmer sig mit drivhus, mødes man først af mit lille æbletræ, juleæblerne, i fuld blomst i disse dage. Haven er en kæmpe "biodiversitet", som lokker insekter til, der bestøver - og fugle, der spiser insekterne... Aldrig har den været skønnere. Men man skal være i den for at opleve kvaliteten. Det kan slet ikke indfanges på foto. Og der bliver først startet på at "ordne" bede, når "arbejdet" i drivhuset er "til ende".
I drivhuset befinder jeg mig mange timer for tiden, hvor dejligt grå- og regnvejr tillader, at der bliver priklet og pottet. Glem alt om et glashus som dekorativt opholdsrum i Lillebo-haven netop nu. Det er arbejdsværelse. Vækstrum - drømmenes værksted. Og jeg kan melde, at der bliver mange Solsikker af forskellig slags i haven til sommer. Samt en masse andet... Men netop nu har solen taget plads over øen, så jeg tager mig en pause. De små har næppe godt af dens intensitet på deres små rødder.
Rigtig god mandag og resten af ugen 

4 kommentarer:

 1. Hvor sjovt - dit drivhus minder meget om min. Jeg lavede faktisk et indlæg i går om mit drivhus, som jeg også roder og regerer i:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Smuttede lige en tur i dit, inden jeg nu fortsætter i mit eget ;)

   Hjerteligst

   Slet
 2. Hos mig er der også travlhed med prikleriet og det kræver fantasi når man laver en bakke planter om til tre bakker... Jeg er begyndt at tage gulvet i brug til afsætning, så man skal gå varsomt derinde.
  Jeg syntes dit drivhus ser ud, lige nøjagtig som det skal på denne årstid. Masser af organiserede plantedrømme i flere lag... :)

  SvarSlet
 3. Ja det kræver den store akrobatuddannelse at bevæge sig i glashuset for tiden, Fru Friis - mine damer og herrer, det bliver værre og værre ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep