Sider

lørdag den 7. december 2013

7. december i Kalenderhuset

Klokken er HVAD?! Ud ad øjenkrogen har jeg lige strejfet skærmens ur nede i hjørnet til højre Ud ad den anden har jeg i længere tid haft et glødende syn. Og hånden på hjertet, så kan man jo altså ikke have øjnene alle steder på én gang, vel ;)

.
Katten, en af dem, nærmere bestemt ham, som jeg i mit stille sind også kalder "Lakridsmissen" (pga hans farver), Brownie ligger og suuuuuuuger varmen til sig lige udenfor pladen, hvor brændeovnen står. Kalenderhuset suger også. Bodils var en kølig dame at have på visit, selvom der blev fyret godt op. Ellers har hun såmænd ikke været til det store besvær her.

Nordvestenvinden er dog her lidt endnu. Den har også tabt en del af pusten, selvom det gør sit bedste alligevel. Til min store glæde. 3 maskinfulde tøj har været på snoren i gården idag og er nu inde på stativet foran brændeovnen - sammen med katten - for lige at tørre det allersidste, inden det lægges sammen. Det kan ikke vare længe, for den slags tørrevejr er heeeeelt fantastisk her om vinteren. Næsten lige så godt som en varm sommerdag. Og som det dufter! Da nu snorene blev ledige, gik jeg igang med at få vasket nogle "ekstradyner". De får lov at overnatte ude og komme ind og dufte i søndagsstuen sammen med rundstykker - og brændeovn.

I formiddags fik badeværelset en omgang - ala Zep. Jeg gør badeværelse rent, efter at have været i bad. Og det lyder måske underligt. Men det er det ikke. Jeg fandt nemlig engang ud af, at når badeværelset var fuldt af badeem, så var det langt nemmere at passivisere nullergøjer og støvfætre. Virkelig meget nemmere, siger én der aldrig har haft noget godt at sige om badeværelsesrengøring ellers. Og bagefter gik turen til staden sammen med gemalen. Der blev handlet. Vi glemte godt nok en 3-4-5-6.. ting. Men så meget andet kom med hjem. Det var sådan en handletur, hvor nogle "fund" og manglende opfyldning blev gjort. Sådan, at kaffen bagefter smagte rigtig godt og tilfredsheden nærmest kunne læses i ansigtet.

Jamen hvorfor er jeg så så chokeret over klokken, tænker du måske nu. Eller måske har du allerede glemt, at det var det, jeg startede med at bilde dig ind her den 7. december i Kalenderhuset. Joh ser du... Jeg kom til at kigge ind på Pinterest. Og ja, det stjæler i den grad min tid, når jeg bliver opslugt af, som nu, at dykke ned i juleidéer rundt omkring og gemme de bedste på min opslagstavle. Der ryger en del wouw pins ind hen ad vejen. Ting, der bare springer i øjnene. Men det, der tager tid, er dem, hvor der bliver gjort tanker. Mest af alt tanker om, hvad jeg har liggende som kan bruges til at lave det af. Måske ikke helt som udgangspunktet, men i den retning. Tankerne snørkler sig omkring mine gemmere. For ja, jeg er et egern, der ikke gerne lader ressourcer gå til spilde. Måske kan jeg spare dig for lidt tid ved at invitere dig indenfor på min Juleopslagstavle. Eller noget. For det kan jo også være, at du så også kommer til at sidde med de samme overvejelser og pludselig får øje på, at klokken er mange ;)

5 kommentarer:

 1. Godt i ikke fik en grim Bodiloplevelse - I plejer at være hårdt med om vinteren. Jeg kender udmærket det der med at glemme tid og sted på nettet, men julerier bliver nok aldrig et yndlingsemne for mig.

  SvarSlet
 2. Man skal aldrig sige aldrig, Marie ;) Dejligt du alligevel kiggede forbi!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Kære Zep.

  Så fik jeg endelig tid til at kigge ind i kalenderhuset. Hvor sjov en ide og jeg har da også trukket på smilebåndet et par gange undervejs. Jeg slap også godt gennem stormen - ingen skader nogen steder.
  Glæder mig til at læse mere.
  Kærligst Helga

  SvarSlet
 4. Ja jeg må også ind og have min daglige kalenderlåge! Tak for link'et vedr. Bering. Meget spændende at læse om......ligesom din Juleopslagstavle gav en masse spændende inspiration.
  Ja Bodil har også været forbi her, men denne gang slap vi for videre tiltale. Tak Bodil!

  SvarSlet
 5. Det er så hyggeligt, når I har tid og lyst til at kigge ind i Kalenderhuset! Og dejligt at høre, at Bodil ikke trampede som en hel elefant hos jer, Helga og Bente!

  Julehjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep