Sider

torsdag den 12. december 2013

12. december i Kalenderhuset

Det er som det er og det bliver som det bliver.

Ordene er ikke mine, helt alene. De stammer fra bogen, "Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt", skrevet af Jonas Jonasson. En munter bog i min samling,  som jeg ikke er bange for at anbefale til at lægge under træet, hvis nogle skulle mangle en idé ;)

Men ordene kan i lige så høj grad bruges på mine julebinderier. Min tante ønskede et par "buer" til sine døre, som jeg skrev om tidligere. Grønt og rødt var ønskerne derudover. Sådanne har jeg aldrig prøvet at lave før. Og det var tæt på, at jeg fik dem galt i halsen - eller i fingrene, som ikke rigtig ville, som mit hoved ;) Ikke desto mindre nægter jeg at give fortabt. Imorgen skal jeg afsted og have fat i bredt, rødt bånd til fede sløjfer. Og så håber jeg, hun kan leve med, at der er lang vej, til jeg bliver dygtig til at lave sådanne...

Det er som det er og det bliver som det bliver.


Medynk modtaget med taknemlighed ;)

6 kommentarer:

 1. Jeg forstår så godt hendes ønske....de er sørme da søde :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sødt sagt, Tak.

   Hjerteligst

   Slet
 2. Jeg forstår til gengæld godt, at du synes, det er svært :) så masser af medynk fra mig. Det ser nu ganske godt ud, jeg kunne slet ikke have fundet ud af det.

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt huske Berings, og dem ligner de ikke. Men til gengæld er det dine helt egne, og jeg synes også de er fine! Det er måske fordi de i dit hovede, måske skulle have været noget andet, at du ikke er tilfreds?

  SvarSlet
  Svar
  1. De afviger noget fra, hvad jeg så i hovedet ;) Særligt den ene side og midten af den øverste... Men nu har jeg lagt sidst hånd på og håber de kan bruges. Det hjalp noget med sløjferne. Billed kommer senere idag.

   Hjerteligst

   Slet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep