Sider

søndag den 22. december 2013

22. december i Kalenderhuset

Igår var det årets korteste dag. Sikkert derfor, jeg ikke nåede at lave et indlæg... ;) Her sker ellers noget, der kunne minde ret meget om jul. Og idag er der fortsat fart over feltet, for imorgen skal jeg til behandling og så er det sket med energien og kræfterne i noget tid igen. Men vi når det, er  jeg sikker på :DI fredags fandt jeg flere små juleting i genbrugen - til halv pris. Bl.a. denne klokke med den lækreste lyd. Og også denne julemand, som i grunden er et lys (nænner dog nok ikke at sætte ild til ham). Mon ikke han står og kigger på huset på den ene af mine lysjulekugler og tænker på de gaver, han skal putte ned gennem skorstenen?! Juleaften kommer der elektriske fyrfadslys i de to kugler. Og dét ser hyggeligt ud.God 4. søndag i Advent fra det lille julebamselys (også fra genbrugen), der sender postkort til det andet hus.


2 kommentarer:

 1. Måske det også var dét med den korte dag der drillede mig i går.. jeg nåede ikke mit indlæg i julekalenderen til tiden. Det er så kommet på idag.. men ikke HELT godt nok hvis jeg selv skal sige det.
  Jeg håber juledagene vil give dig tid til at nyde, og til at slappe af. Julen kommer uanset... det har jeg sagt til mig selv mange gange i år -og nu tror jeg på det :-)
  RIGTIG GLÆDELIG JUL
  Knus Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og bagud i lige måde med kram på!

   Hjertelig mellemjulehilsen

   Slet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep