Sider

tirsdag den 6. december 2011

I en kølig tid...

...siger jeg så mange tak for jeres decemberhilsener her på bloggen!

Det med det kølige var ganske håndgribeligt, da mit batteridrevne vækkeur slog til imorges kl. 5.30. Huset var mørkelagt. Men naboerne havde stadig lys i kæder m.m..Fumlende blev ild fundet til at tænde kalenderlyset, og derefter blev lommelygten lokaliseret og taget med ind til eltavlen.HPFI relæet var slået fra. Så var der ingen vej udenom, at slå samtlige grupper fra, inden relæet blev slået til... Fejlen blev i løbet af morgenen og formiddagen lokaliseret til oliefyret. Over middag blev det så repareret og huset kunne begynde at blive varmet op igen. Og det var så den dag mere eller mindre ;)

Ude er der jo ikke frost og sne, men vinden gør nu sit til at det føles køligt. Og så lægger det hindringer i vejen for udsmykning. Men lidt er der da... Dørkransen er dog flyttet til langt mere beskyttet placering, hvor vinden ikke komme og sammenplantningen står i drivhuset, hvor jeg sad og nød lidt blege solstråler sidst på eftermiddagen idag.


 

4 kommentarer:

 1. Godt I fik lokaliseret fejlen og fik varme på igen. Det er ikke længe, man skal være uden varme i huset, før det bliver MEGET koldt.
  Din dekoration er så fin :o)

  SvarSlet
 2. Tak skal du have! Nej selvom min far kom med en gasovn til at varme i køkkenet, så er det faktisk først idag, huset virker varmt idag.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Ja det bliver hurtigt koldt når fyret strejker.
  Smuk krans.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 4. Uhh ha da at vågne op til et mørkt og koldt hus. Godt du hurtigt fik fejlen udbedret. Kan godt forstå at dørkransen er rykket indedøre i dette blæsvejr.

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep