Sider

søndag den 4. december 2011

En hilsen fra hjertet

Allerførst vil jeg hilse jer læsere God Hjertelig 2. søndag i Advent! Jeg sidder nu og får en kop kaffe efter at have "overstået" dagens første travle del af "programmet". Jeg stod op kl. 6 og klokken bliver mange, inden jeg går til ro for at blive klar den nye uges udfordringer.

Da året endnu var ganske ungt lagde jeg sidste hånd på dette års julekort. Det er langt fra hvert år, jeg selv laver dem, for når vi kommer til efterår/jul, så render jeg stærkt med en masse ting. Men det er sikkert og vist, at jeg sender julehilsener rundt. Adskillige bliver sendt på god gammedags og i mine øjne, mest charmerende manér med posten.Jeg kender selv den næsten frydefulde forventning, når postkassen rummer en kuvert udover det ulidelige læs af papirreklamer. NOGEN har tænkt på mig! Nogen har ofret dyrebar tid i december på at sende mig nogle ord. Og jeg bliver noget så glad, når kortet indeholder lidt beretning fra året, der gik..

Ikke alle er man på postadresse med. Så jeg forsøger at nå at sende julehilsener på nettet også. Blot en lille hilsen kan gøre en verden til forskel i et andet menneskes liv - travlt eller ej...! En hilsen fra hjertet, som siger, at vi tænker på hinanden! Så pyt da med, om der er støvsuget og ryddet op hver dag.

Hjerteligst

5 kommentarer:

 1. Så sandt som det er skrevet... :o)

  Også en rigtig dejlig 2. adventssøndag til dig, lyder som om den bliver travl men forhåbentlig også hyggelig.

  SvarSlet
 2. Hvor har du ret. Og hvor er det smukke kort.

  Ha' fortsat en rigtig dejlig 2. søndag i avendt :-)

  SvarSlet
 3. Smukke kort du har lavet.
  Jeg sender altid julekort til børn 4 og til børnebørnene 13. Tidligere sendte jeg godt 49 stk. julekort, men da vi ikke rigtig får nogen igen, så er jeg begyndt at sende hilsnerne via nettet.
  Ellers rigtig hyggeligt når der dumper et julekort i postkassen.
  Jeg samler på julekort med nisser på.

  SvarSlet
 4. Kære Zep,

  sikke nogle smukke og personlige julekort du har kreeret. Jeg kan levende forestille mig, hvor meget glæde sådan et hjemmelavet kort vil bringe hos modtagerne. Det er altså som du siger, en helt speciel følelse at stå med en postomdelt kærlig hilsen i hænderne. Og når kortet så ovenikøbet er hjemmegjort føler man sig beæret og rørt over, at afsenderen har gjort sig så megen ulejlighed for ens skyld.

  Jeg beundrer dig for alt det du når, Zep. Og for den passion der ligger bag, alt hvad du gør.

  Jeg er IKKE færdig til jul i haven. Ihvertfald ikke julen 2011:o) Men så længe jorden endnu ikke er dækket af sne, har jeg ikke sagt farvel til årets havesæson endnu.
  Vejrudsigten bliver nøje gransket. De vejrmæssigt barskeste dage bliver brugt til julerier og de mere barmhjertige af slagsen til havearbejde.

  Det med julekortmageri plejer også altid at foregå EFTER jul hos mig. Så er der så mange skønne ting og sager tilovers fra julen som er gode at bruge til julekort og vejret er som regel ikke til haveaktiviteter. Og sysle det skal man jo, ikke:o)

  Jeg ved, at du elsker denne tid, så hav en pragtfuld december søde Zep.

  Juleknus

  SvarSlet
 5. Nu fik jeg set dine smukke julekort, som du nævnte på min juleblog (Min Gamle Jul).

  De er virkelig fine og kreativt udført :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep