Sider

mandag den 13. juni 2011

Klokkeranke Knopper!

Det kan nok være, at jeg spærrede de små øjne op, da jeg til morgen hos JesperD så, at han allerede har knopper i sine hvide Klokkeranker! Altså her har jeg hørt - eller læst, så meget om, hvor sene de er til at blomstre. Ja nogle oplever endog stort set ikke andet end meterlange ranker!

Aldrig så snart havde jeg fået samlet kæben op fra skrivebordet, før jeg strøg ud til mine egne planter. Nu er de ikke imponerende store eller noget endnu. Faktisk har de endnu kun haft brug for de små startstativer, de fik ved havestuen, hvor jeg efter planen i næste uge sætter net på, så de kan dække den i løbet af sommeren (efter planen altså ;)).

Jeg troede knapt, hvad jeg så, for de havde også knopper!! Jeg har ikke kigget tidligere, fordi jeg regnede med, at vi skulle hen i den tunge ende af skolesommerferien, før det skete. Så jeg var helt ustyrlig i hovedet og fløj ind efter cameraet, selvom lyset overhovedet ikke egnede sig - de skulle bare foreviges nu, så jeg kunne forvisse mig selv om, at det var rigtigt og dele min begejstring ;)


6 kommentarer:

 1. Stort tillykke her fra og velkommen i klubben :-)

  SvarSlet
 2. Sådan ! ! ! og et TILLYKKE ! må vist være på sin plads.

  Mange havehilsener Sanne O.

  SvarSlet
 3. Også tillykke fra mig, man bliver bare såååå glad når man opdager dem! :)

  SvarSlet
 4. Ja jeg måtte også gøre lige som dig - ud og se på mine klokkeranker og jo der er blomsterknopper men ikke engang halv så store som dine og Jespers!! Så jeg er lidt misundelig (grim ting). Men der er knopper, hvis jeg bruger et forstørrelsesglas kan jeg se dem tydeligt!
  Herligt billede af løvfrøen. Den har en smuk farve!
  Heldig er du.....!!
  Stort smiler

  SvarSlet
 5. Tak skal I have. Ja jeg er heldig og superglad! Det er svært at være andet. Og idag venter endnu en "motionsdag" derude ;)

  God week-end til alle, som læser med!

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep