Sider

mandag den 5. august 2013

Selv tak, Kjeld Slot.

Kjeld Slot siger: Tak for denne gang (tryk for at læse blogindlægget).Åh for pokker da også. Sagt med et glimt i øjet.

Jeg kunne vælge at sætte det forstående ansigt op. Nikke genkendende til, at tiden er knap og netop internettet til en vis grad nok "bruger" for meget af den. At det at prioritere tiden er et nødvendigt onde, som både du og jeg og en masse andre indimellem er tvunget til at gøre alvorligt. Vi kan jo ikke være alle vegne vel?! Det ved jeg godt. Og jeg er desuden et meget forstående og omsorgsfuld menneske, når jeg skal indrømme det.

Men så er det, jeg nu sidder og tænker, at nu gjorde han det igen! Kjeld Slot formåede endnu engang med et blogindlæg at at at - sorry jeg leder lige efter de rette ord og kan ikke helt finde dem - pirke til både for og imod. At forholde mig. Og at ende op med et både/og eller måske ligefrem et hverken/eller.

Ser du, Kjeld Slot er ikke mainstream hygge for mig. Og grebet i egen barm sidder jeg med fornemmelsen af i virkeligheden at have kommenteret for lidt - måske endda at have fulgt for lidt med. Måske har jeg ikke prioriteret min tid godt nok?!

For lidt siden fik jeg - uvist af hvilken grund - lyst til at bruge en del af min genindtræden i hverdagen idag på at blive "provokeret" her hos dig. Og det lykkedes så faktisk udmærket. For jeg ærgrer mig over, at muligheden for en kommentar forsvinder. Så fik jeg vist sagt det...

Og så må jeg så bare slå mig til tåls med forandringen. Forandringer er ikke altid af det dårlige. De bratte kalder ofte på en kreativ tankegangs genopståen, ja en hjernevirksomhed i det hele taget. Og hvem ved, hvad din beslutning fører med sig; Hvordan jeg fremover formår at knytte en kommentar til dine - forhåbentlig ikke alt for sporadiske - fremtidige blogindlæg. Nu ligger bolden hos mig og formentlig også andre bloggere/læsere.

For at gøre en lang historie kort; Tak for den tid, der var!

Hjerteligst

2 kommentarer:

 1. Det er et spørgsmål om prioritering fik jeg lige at vide af min søn i går, han havde ikke så meget tid til at snakke med sin mor mere.
  Jeg prioriterer kommentarer, men mange har ikke tid i øjeblikket, det forstår jeg godt, der skal jo også være noget at kommentere på. Så jeg kommenterer, når jeg har tid og lyst, mon ikke du gør det samme. Heldigvis kan vi godt kigge med uden at kommentere, det er der mange, som gør. Fint med mig.
  God tirsdag til dig Dorthe

  SvarSlet
 2. Tak og i lige måde, Lisbeth.

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep