Sider

torsdag den 30. maj 2013

Endnu en dag at huske...

Min "arbejdsuge" på patienthotellet ved Riget har været "travl". Både med at møde til behandling/kontrol og med at drage ud herfra og være selskabelig her. Derfor har jeg slet ikke nået at få lavet et haveindlæg efter week-enden... Og egentlig havde jeg planer om i aften af invie jer i, Rigets store dejlige gårdhave. Men det må også ventes til næste uge.

Idag har jeg bl.a. været på Bakken at spise frokost, hvilket var en vidunderlig oplevelse og nærmest sommervejr, ovenpå en formiddag med indkøb på Nørrebro og besøg på en meget anderledes kirkegård. Og det hele blev afsluttet med en is i Fælledparken, inden jeg vendte tilbage til sen behandling og snart efter aftensmad.

Men når jeg udsætter mine billeder fra gårdhaven, så skyldes det, at jeg har fået at vide, at min bror har forlovet sig - og det med en rigtig sød "pige" :D Dét er da værd at fejre! Og det bliver det med 2 billeder fra week-end haven; Den smukke blå forårs Ensian og de allerførste, lyserøde Akelajer.5 kommentarer:

 1. Ja det er bestemt værd at fejre at brormand er blev forlovet, og det gøres bedst med »Forglemmigej« ...Tillykke med ham!

  SvarSlet
 2. Det lyder hyggeligt, tillykke med hans forlovelse.

  SvarSlet
 3. Tak skal I have :D Psst det er Kærmindesøster ;) (som jeg også synes passer til lejligheden, da det er et kært minde for hans søster hehe).

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Nåe ja klart, det faldt mig ikke ind!

  SvarSlet
 5. De kan også være svære at kende fra hinanden,Bente :D

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep