Sider

mandag den 20. maj 2013

Morgenhygge i drivhuset...

Jeg har meget, jeg skal nå - indendøre idag. Jeg bør slet ikke sidde her ved skærmen ;) Men morgenhygge i drivhuset iført badekåbe, gummistøvler, camera og kaffekrus SKAL der være plads til på så vidunderlig en dag. Og jeg tager mig så også lige tid til at dele med jer..

Når jeg fra i overmorgen begynder på 6 uger som week-end-bornholmer, skal jeg naturligvis ud og finde grønt til øjnene i vores hovedstad; Søerne nær Riget, Botanisk Have og gåturen omkring Kastellet er allerede lagt i baghovedet. Men intet, INTET slår en morgen som denne i drivhuset, hvor fuglene kvidrer med hvert deres næb, genboens hane stolt galer dagen ind og insekterne summer begejstret og flittigt rundt i den fugtige solbeskinnede have.


7 kommentarer:

 1. Nej intet kan slå det. Jeg håber, du finder skønne haver at nyde, mens du er af sted. God tur væk fra den dejlige ø.

  SvarSlet
 2. Allerkæreste Zep.

  tusind tak fordi du deler din morgenfryd og livsglæde med os andre. Jeg beundrer dig, Zep. Du er en sand livskunstner. Jeg ser dig så lyslevende for mig der i drivhuset iført morgenkåbe, kaffekrus og gummeirøjsere, mens du sidder og tanker energi, grøn skønhed og urkraft, så du kan få dit depot fyldt op inden du tager på din sidste rejse på vej mod den endelige helbredelse.

  Du vil være i mine tanker i samtlige 6 uger og husk at selvom rejsen er lang og til tider hård, så bliver det helt ubeskriveligt fantastisk at komme helbredt i mål.

  Den der Violetta kongelys, står jo ligefrem og lyser for dig, søde:o)

  Jeg sender dig et luftkys og et "Vi ses!" når vi holder åben have.

  Hav en skøn 2. Pinsedag og jeg ønsker dig og dine kære alt det bedste.

  Kæmpekrammer fra Anton og mig

  SvarSlet
 3. Tak Lisbeth :D

  Og tak for dit tilskud af energiord til min rejse, kjæreste Tante Grøn! Hils Anton og sig, at han snart hører nyt fra mig :D Håber han arter sig i sit nye hjem.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Sikke en dejlig måde at starte dagen på. Er det allerede nu, som tiden dog gåt. Jeg er sikker at netop du kan finde de skønneste grønne steder i hovedstaden. Kh Anne Mette

  SvarSlet
 5. Takker Anne Mette :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 6. Kære Zep.
  Den måde hvorpå du beskriver din morgen, giver mig et sødt billede af dig, som du sidder dér og suger energi og varme til dig. ;o)
  Ønsker dig alt godt de næste seks uger. Tænker på dig.
  Knus Iris.

  SvarSlet
 7. Tak sødeste Iris!

  Nu er jeg efterhånden klar til tidlig afgang hjemmefra imorgen. Kufferten er pakket, datterens bærbare er klargjort til mit brug - håber jeg finder ud af det med at komme på nettet på patienthotellet.

  Så nu er der vist bare tilbage at finde drømmeland.

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep