Sider

mandag den 27. maj 2013

Et sidste glimt, inden afgang i formiddags...

5 minutters ventetid blev spenderet på en hurtig haverundfart i formiddags. Mobilen fangede lige de sidste øjeblikke inden, der blev sagt "på gensyn". Er der noget, jeg er helt pjattet med i år, så er det, At Forglemmigej nu virkelig er begyndt at sprede sig til hele haven. Altså flader af blå og overraskende små glimt af blå her og der. Et lille stykke af himlen...Og så nåede jeg også lige at se årets første udsprungne Staudevalmue. Der er altså noget barnligt uimodståeligt over dem :D


6 kommentarer:

 1. Kære Zep.
  Du har ganske ret, et lille stykke af himlen. Jeg ææælsker Forglemmigej, synes den er noget af det yndigste der findes af blå blomster.
  Der er noget delikat crépeagtigt over den fine staudevalmue. Det er nogle smukke billeder du fik taget. Tak fordi du deler Zep.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 2. Aj jeg gad godt at have sådan et tæppe af forglemmigej. De er bare SÅ smukke i haven. Men jeg er på vej....dog ikke så overdådigt som dine!

  SvarSlet
 3. Jeg har også fået mange forglemmigejer i haven i år, de er godt nok skønne. Godt du nåede at suge det sidste til dig, inden du skulle af sted.
  Kh fra den ene øbo til den anden.

  SvarSlet
 4. Hej Zep.
  Skønt tæppe af forglemmigej.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 5. Hvor er de smukke de blå forglemmigej og selv om jeg ikke kommer meget rundt i blogland og skrive så glemmer jeg ikke at kigge forbi :)

  Dejlig og skøn dag til dig Dorte

  Haveknus Annette

  SvarSlet
 6. Tuaind tak skal I have :D

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep