Sider

fredag den 19. oktober 2012

Mere Tivoli

Kan "høre", at andre kender fornemmelsen af ud og hjem... Jeg kan så kvittere med, at jeg kender alt til at bo lige om hjørnet og være en sjælden gæst, som Bente skriver i en kommentar til forrige indlæg. Det er (alt for) sjældent, jeg er at træffe ved seværdigheder på Bornholm. Men sådan er hverdagen jo - og jeg nyder også at se "min" ø gennem andres øjne, når den dukker op i indlæg, jeg falder over. Tak for jeres hilsener igår!

At komme helt tæt på de mange flotte opstillinger i Tivoli var ikke helt nemt. Andre havde nemlig også fundet vejen dertil, så det handlede om at fange ind, når lejlighed bød sig. Hurra for mit dejlige camera!

4 kommentarer:

 1. Hvor er halloween opstillingerne spændende og flotte i Tivoli.

  SvarSlet
 2. Skønne billeder fra Tivoli. To af mine sønner med kærester, er der lige netop nu :)
  Jeg ser heller aldrig noget af det, der er tæt på her på øen, det er åbenbart sådan det er :)

  SvarSlet
 3. Kære Zep,

  sikke nogle flotte billeder, du har begået fra Tivoli. Lad os ikke misse nogle chancer for at skabe lidt fest og farver her i efterårsmørket og jeg synes at Halloween er et kærkomment farverigt indslag her i oktober. Da vores nu 14årige aflægger var lille, holdt vi Halloweenfest for pigerne i hendes klasse, hvor hele haven var pyntet op med græskar og hyggeligt uhygge.

  Jeg kender godt det med, at det der ligger nærmest er det, man aldrig får at se. Det kan man jo altid gøre. Husker engang jeg spiste frokost hos en parisisk familie, hvor min veninde var au-pair. De boede et spytkast fra Eiffeltårnet, men de havde aldrig været oppe i denne kæmpeattraktion. Som ung gjorde det et dybt forundret indtryk på mig, men nu forstår jeg, hvilken mekanisme, der også har spillet ind hos dem.

  Håber I har det godt i Lillebo. Jeg har ikke så meget tid og overskud til at kommentere for tiden, da der er så meget andet, der fylder, men JEG HOLDER ØJE MED, HVAD DU GÅR OG LAVER, SØDE:o)

  De kærligste hilsner med ønsket om en rigtig god weekend

  SvarSlet
 4. Ja, det var virkelig flot lavet, Bente Lund!

  Læste lige andetsteds, at dine sønner var inde til "aften" i Tivoli, Lisbeth. Det fik jeg ikke prøvet, da vi skulle til spisning andetsteds... Hvad syntes de om det?

  Åh kjæreste Tante Grøn. Solen skinner altid, når jeg hører dig kvidre. Hvor er det dejligt, du holder øje :D

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep