Sider

fredag den 4. november 2011

Novembers "blomster"

Som lovet igår kommer her lidt billeder af dekorering, jeg nåede at få lavet til at byde gæster velkommen. Idag stod solen nemlig op. Nuvel det gjorde den sikkert også igår og dagen forinden, men tågen forhindrede mit øje i at se den... Til gengæld var denne morgen så eventyrlig smuk - og ligesom med novembers "blomster", så skal man ikke tøve med at nyde den, for vender man ryggen til er det allerede for sent...



I drivhuset er stadig Ærteblomster, som jeg holder "gang i" ved at plukke og tage i. Matucana i haven har fået fred en uges tid og når forhåbentlig at sætte frø, jeg kan så til næste år. Helga i Idéhaven har nemlig betroet mig (og andre), at frøplanterne fra netop denne Lathyrus er "frøægte" - altså, at afkommet ligner forældrene. I drivhuset er det derimod en blanding, jeg har stående og de er da noget så yndige sammen med rosen Barkarole.



Og så til dekorering ved døren. Dét med at binde kranse har jeg øvet mig alt for lidt på. Jeg er ikke særlig god til det. Men netop efteråret er jo herligt med de mange blade at øve sig på! Den kunne være flottere, men jeg var alligevel sådan ok tilfreds med resultatet. Og så med matchende blade i krukken ved trappen, hvor en lille Røn får lov at vokse lidt til, inden den engang havner i haven. Og slutteligt et par Efeupotter, jeg også fik "banket ned" i en fart.


Se dét er november "blomster" for mig - løvet, der er dalet ned i smukke kulører og langt overgår havens endnu bemærkelsesværdige blomsterflor.

Rigtig god week-end!

2 kommentarer:

  1. Zep, du er sådan en livsklog dame og jeg nyder at læse dine dybe og vise ord.

    Og sikke en smuk krans du har begået. Jeg elsker kranse. Formen, symbolikken, æstetikken...etc.

    Fantastisk at du stadig kan plukke lathyrus i drivhuset.

    Havehilsner fra en Limfjordsø

    SvarSlet
  2. Kjæreste Tante Grøn.

    Hvem er mon så den klogeste - den, der skriver eller den, der læser ;) Men dame hmmmm

    Hjertelist fra en Østersø ;)

    SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep