Sider

søndag den 6. november 2011

Dørkrans eksperiment...

Idag kastede jeg mig ud i et eksperiment med at lave en dørkrans til jul. Vejeret var skønnest og solen ligefrem lunede, da jeg gik igang og fik samlet materialer rundt omkring i haven. Det var den så holdt op med, inden jeg var færdig med at binde, for det tog noget tid. Roserne fik jeg i fødselsdagsgave i torsdags og de var egentlig begyndelsen på tanken om denne krans. Det kunne være så hyggeligt at have den gave til at pryde i december.

Kransen har også blade på bagsiden, da en erfaring med efterårskransen fra forleden er, at halmkransen altså ikke er køn at se på indefra ;) Som det kan ses, så er der ikke bundet blade m.m. hele vejen rundt. Noget står åbent til at sætte frisk grønt på, når vi kommer til, at den skal pyntes færdig. Lige nu ligger den fladt og tørrer på fyret. Jeg vil gætte på, at den skal bruge et par uger på at tørre ordentlig. Jeg er noget spændt på, om den bliver, som jeg ser den i hovedet ;)

4 kommentarer:

 1. Hyggeligt og garanteret vellykket " eksperiment" ! Jeg synes også at den anden krans du bandt, var rigtig fin!

  SvarSlet
 2. Hvor er det godt du skriver Tante Tulle! Jeg sad forleden og brød mit travle hoved med, hvor i alverden, jeg havde fået inspirationen til at gå igang med den første krans... Jeg ville nemlig have nævnt dig og anbefalet andre at kigge på din blog! Det hermed gjort (og nu har jeg fået tilmeldt mig som fast læser, så jeg ikke går glip af mere ;)).

  Tak for "rosen"! Jeg er langtfra blomsterdekoratør, som du sikkert kan se - jeg kan bare ikke lade være...

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Sikke en smuk krans. Jeg synes det lyder som en dejlig idé at bruge dine roser som har en 'historie'. Det fif vil jeg prøve at huske :-)
  Og hvor har du ret i forrige indlæg, med at julen kun er så stresset som vi selv gør den til.
  Jeg synes desværre at den er stresset, fordi jeg så gerne vil en masse i mit hovede. Men jeg har valgt alt det fra allerede som jeg ikke 'gider', så for hvert år går det bedre :-)
  Også et stort tillykke med dit runde hjørne. Men du er jo kun en årsunge :-) Jeg runder det halve århundrede til sommer, det er altså lidt underligt at tænke på :-)

  SvarSlet
 4. Mange takker Hanne :D Gode vine bliver kun bedre med alderen ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep