Sider

lørdag den 19. november 2011

Jeg giver ikke op ;)

Se nu har jeg troligt i lang tid gået og glanet på grønne frøstande på Klokkeranken. Og de bliver dælme ved at være grønne!

Klokkerankerne trives og blomstrer dejligt endnu! Egentlig havde jeg forventet, at de var "færdige" på denne tid, hevet op og pladerne sat på den "ventilerede havestue" hihi. Meeen. Igår vist jeg dem ud ad det "vindue" mod sydvest. Planten der har ikke været helt så frodig som den anden, så det gjorde knapt så ondt at forvise den til at hænge udendørs. Men den anden plante. Det nænner jeg helt ærligt ikke endnu! Tidligt imorges var jeg ude på en kigger med cameraet og sådan så/ser den ud.


Men nu de der frøstande... På den forviste plante sad flere stk. Umiddelbart vendte jeg dem ryggen. Men en indskydelse fik mig til at klippe dem af og sætte dem i vand inde. Tænk om de kunne modnes over radiatoren... Man ved jo aldrig vel?!

6 kommentarer:

 1. Hej,
  Frøstanden bliver ved med at være grøn. Min erfaring er at frøkapslen skal være gummiagtig så er den moden. Du kan nærmest knække skallen med fingrene. I de yderste lag sidder frøene i lag. Jeg tog dem ud og tørrede dem.
  Håber du kan bruge det til noget.

  SvarSlet
 2. Tak skal du have Anne! Jeg vil straks forsøge... Har du prøvet at så egne frø? Jeg spørger, fordi det siges, at de skulle være sterile. Det undrer mig så lidt.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Hmmmm jeg har høstet 2 frugter, som har hængt på den hvide i et par måneder. Den MÅ da være moden. Kan frø være sterile? Kors hvor er der mange ting, jeg ikke ved.

  SvarSlet
 4. Så er vi to Nette. Det med sterile frø, tror jeg heller ikke, jeg har hørt om før.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Hejsa,
  Så lige dit spørgsmål: Nej jeg har ikke sået frø selv. Men det skulle være muligt. Min svigermor har fået nogle fra en veninde. Held og lykke. Har du høstet?

  SvarSlet
 6. Takker Anne! Ja jeg har høstet en og ladet frøene tørre. Nu overvejer jeg en spireprøve...

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep