Sider

fredag den 15. juli 2011

På den igen?

Det er ikke verdens bedste nyhed at stå op til en fejl 404 - File Not Found, når man skal ind og "drikke morgenkaffe" i Floralen. Igen. For det er lige præcis den besked, der fremkom, da udbyder efter oversvømmelsen af Kbh. flyttede servere og fik dem igang igen. Søvnen sidder stadig i blikket og man trasker videre på nettet til udbyder, hvor man idag ikke bliver klogere, endnu ihvertfald. Det var li' godt hundans altså!

Det kan ikke nytte at spilde energi på at blive småhysterisk Det har teknik aldrig nogensinde reageret positivt på hos undertegnede. Suser ind igen blot for at konstatere, at der stadig ikke er vigtige oplysninger. OK så! Så finder vi lige en blomst, en Pelargonie frem, som måske kan få Floraler, der lægger vejen her forbi til at smile et øjeblik. Vi vender tilbage - tag det som et løfte eller en trussel, blot et spørgsmål om tid (håber jeg) ;-)

3 kommentarer:

 1. Hej Zep
  Jeg kiggede på Floralen igår, den var tom, nærmest ikke eksisterende. Jeg undrede mig lidt, fordi den var nævnt på din blog.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth.

  Der foregår mest i de fora, som kun kan ses og anvendes af brugere - derinde var der livligt igår, så jeg gætter på, at et par eller flere sidder og tripper for, at det kommer op at køre igen. I brugerdelen er der blandet andet personlige underfora, hvor man kan fortælle om og vise sine interesser frem - så at sige blogverden samlet på et sted... Vi har så, modsat mange andre havefora, valgt at have nogle fora åbne, så gæster kan fornemme lidt, hvad Floralen er.


  Iflg. driftsafdelingen skulle det være "tilbage i luften" omkring frokost. Du er velkommen til at registrere dig som bruger, hvis du ikke allerede har gjort det ;) Vi har ikke skrivetvang.

  Hjerteligst "mutter med kost og spand"

  SvarSlet
 3. Så er Floralen oppe igen - driftsafdelingen beklager ulejligheden :-)

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep