Sider

tirsdag den 5. juli 2011

Grædende Dild

Igår blev startet med en vandretur i den omliggende natur sammen med den ældste datter. Der blev også tid til at standse op ved grøfter og plukke lidt til en vase i havestuen.

Stort set resten af dagen gik med havearbejde. Eller rettere fjernelse af uønskede planter med klør 5, hakkejern og ørnenæb. Først og fremmest i den gamle indkørsel og ved skelgrøften. Selvsåede Ahorn er noget en vis mand har skabt... Sædvanligvis er det nærmest utænkeligt at fjerne noget som helst i en gammel sammenkørt indkørsel som denne. Men da vi har været begunstiget med noget regn på det seneste, var det næsten en fornøjelse af gå i lag med det. Og ihvertfald en nydelse at kunne dekorere efterhånden som mulighederne bød sig. Meget af dagen bød iø på en finfin regn, som var noget så lækker at arbejde i!

Da klokken nærmede 22.30 kunne jeg ikke skelne krudt fra ukrudt og gik værkende ind fra dagens dont. Men da var der så også brudt beton med et tung løftestang af jern ved spisepladsen i gården, og frigjort en af de store sten underneden, som blev halet og lagt dekorativt på den anden. I hullet skal fyldes jord og plantes en Syrisk Rose, jeg købte på plantemarked i Geografisk Have, Grundlovsdag samt Geranium 'Midnight Reiter' og en Akelaje, i nærmeste fremtid. Og så blev der flået græskanter op udenfor spisepladsen og flyttet et par Cosmea ud, hvor de lyser vældigt op.

En sådan smøre og mere til er ikke uvanligt at finde i Floralen, hvor jeg også viser rundt hid og did, ligesom de øvrige Floraler. Det er et superhyggeligt og velfungerende fællesskab, hvor vi inspirerer hinanden og bytter indbyrdes foruden at mødes ved særlige lejligheder. Men dagens absolut sidste opgave igår var at gå ind og se til vores udbyder. De fik en omfattende, meget meget omfattende vandskade i deres primær serverlokation i Kbh. i lørdags. Det har betydet, at Floralen lige siden har været ude af drift. Meldingen igår var, at man forventede, at alt kom til at køre igen natten til idag. Men sådan er det ikke gået. Og jeg ved, at flere andre ligesom jeg savner den daglige "kop kaffe" i Floralen og alle krydser fingre for, at der snart er lys forude. Ja selv Dild-planterne var fulde af tårer her til morgen ;) Ganske smukt iø!Ps. De Floraler, der er brugere af FB har mulighed for at "mødes" på FLORALEN'S VENNER og følge lidt med.

2 kommentarer:

 1. Hmm, gud vide om det virker med en kommentar fra en Google konto??? Man er faktisk en smule lost efterhånden uden at være på Facebook :-S

  Savner Floralen.
  Man bliver helt restløs når man lige har to sekunder til at koble af på og man så kan ikke engang komme ind og sige hej til sine netvenner.
  Pokker tage ham med den alt for fyldte tissemand deroppe.

  Knus Evy

  SvarSlet
 2. Fniiiiiiz Evy høhø.

  Ved du hvad?! Det er lige lykkedes mig at komme ind i Floralen og sætte kaffe over!

  Ses!

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep