Sider

mandag den 11. juli 2011

Fuglesang Haveparadis

Alt har en ende... Feriegæsterne er nu på færgen og på vej hjem til Jylland efter en håndfuld dage, som har været fyldt med det, gode minder er lavet af. Mange tak for de dejlige kommentarer, der blev lagt til forrige indlæg!

Forleden drog vi til Fuglesang Haveparadis i Ibsker lidt uden for Svaneke. Jeg har været der før, så jeg vidste, at den have havde "noget" at byde på. Ikke mindst et plantesalg, som rækker noget udover et standardsortiment. Else Marie, ejeren fortalte også, at der næste år vil være en del vildarter af Rhododendron i udvalget. Da havde vi stået og kigget på netop sådan en på salgsbordene, som også kunne byde på lidt af hvert af andet lige fra Lyng til roser, buske, stauder, træer osv. osv. Et rigtig "farligt" sted at komme.

På vej ud stødte vi ind i nye kunder, der beundrede vores køb og vi var godt enige med dem om, at det var sådan et sted, man bare kom "for at kigge" og endte med at købe noget, som ikke kunne leve uden... Og derforuden, så er Else Marie altid at finde med vandslangen eller andet imellem bordene - og meget nem at falde i snak med... Jeg har bestilt to roser. Hun havde dem ikke hjemme, men jeg blev fristet nede i besøgshaven, hvor de var plantet. Nu husker jeg ikke navnet, men de lignede "Crazy for you", bare med flere kulører... Så en dag ringer telefonen og jeg drager igen til Ibsker ;) Blandt de indkøb, der kom med hjem, var en fliget, sort Hyld 'Black Lace', som jeg godt vidste, jeg manglede.

Men som nævnt var vi på rundtur i haven, hvilket koster kr. 25,- pr. snude. Der er en pæn del at blive inspireret af! Jeg lægger et par fotos derfra, men der er meget mere at se på. Og når så man har været en tur omkring, og måske har glemt at tage kaffekurven med, som ellers kan nydes forskellige steder, så er der mulighed for at købe en kop kaffe eller the til en 5'er pr. kop. Et rigtig hyggeligt sted, som er et besøg værd!
Her kommer lige et foto, som mit billedbehandlingsprogram vist ikke har lavet så kreativt som det første ;)


2 kommentarer:

  1. Mit billedbehandlingsprogram har da vist været lovlig kreativt på det ene foto - men skægt ser det ud...

    SvarSlet
  2. Jeg troede at de havde en masse underlige spejle i den have, siden billedet så sådan ud :-D
    Det ser ud som en skøn have, dejlig frodig og hyggelig.
    Jeg har også 'Black Lace' og jeg er MEGET glad for den :-D

    SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep