Sider

fredag den 6. juli 2012

Stadig havemaniac

Ja efterhånden begynder jeg at spørge mig selv, om jeg mon er til at hive ind derudefra, når vi når jul så ;) Nuvel jeg gør fremskridt, så jeg kan se og forstå det selv - ovenpå et halvt år, hvor der har været ALT for lidt tid. Og jeg tror selv, at inden længe, så går jeg i julimode. Dvs at jeg lader stå til, hvad jeg ikke nåede og går igang med feriestemning på fuld tid, hvilket også omfatter tid ved dyret her, når vejret er for godt til, at jeg kan opholde mig i det. Lige nu fik jeg blot lyst til at ønske jer alle godnat og god week-end ved at dele et foto af min elskede Åkande.


Og på et tidspunkt idag, sendte jeg også en tanke til et emne, jeg heller ikke er blevet færdig med her på bloggen. Siddepladser. Nu nærmer sig tiden jo altså, hvor jeg sidder... Idag var forsmag på herligheden, hvor jeg for en gangs skyld nød, at det "suste" lidt om hushjørnet, hvor jeg sad i skyggen i nærheden og nød synet af, hvad jeg fik nået i mit nye Flammebed for et par dage siden. Der er plantet en del prikleplanter deri og desuden klippet en del Primula og Gyldenlak tilbage, foruden de, som er fjernet. Så oppefra - altså stående - virker det faktisk lidt bart. Men fra min siddeplads i græsset er det en anden sag ;)


4 kommentarer:

 1. Ih hvor ser det godt ud! Klipper du altid dine primulaer tilbage?

  SvarSlet
 2. Takker :D Nej, jeg klipper dem kun tilbage, hvis deres blade fremstår grimme og/eller jeg skal skabe lys til de sommerblomster, der skal plantes/vokse til. I de bede, som er så etablerede, at der vokser andre planter henover efter blomstring, får de lov at være i fred for saksen.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Det er da et dejligt bed du har fået lavet dig her og så pyt med hvordan det ser ud når man står op - herfra ser det rigtig dejligt ud :)

  God søndag til dig

  SvarSlet
 4. Zøde Zep,

  juli-mode lyder som en god idè. Det vil jeg også gerne lære:o)

  Hvis du får tid og lyst til at sætte dig ved tastaturet, er jeg jo een af dem, der elsker dine fortællinger om det du sanser og oplever derude i alt det grønne. Må jeg få sådan en sommerferiehistorie eller godnathistorie, kære Zep? Altså ikke før du får tid, lyst, overskud og ånden kommer over dig:o)

  Stort sommerknus fra din fan

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep