Sider

mandag den 9. juli 2012

3 udsigter

Også tak til Annette og Tante Grøn for kommentarer til forrige indlæg! Og kjæreste Tante Grøn; Du kan tro, der skal nok komme et par "godnathistorier" eller flere, når først, jeg slipper arbejdstøjlerne. Ikke at jeg ikke nyder og sanser lige nu. Men tro mig - der skal slås "styring" fra for at opleve ordentlig ;)

Forresten sidder jeg slet ikke her ;) Jeg er igang i haven, selvfølgelig, skal ud og klippe tilbage og rette af og sætte et par sommerblomster hist og her. Imorges fik vi den skønneste lille byge, som gjorde jorden medgørlig i det kommende solskinsbed, så jeg fik ordnet en bid mere. Gik igår ude til 22.30, hvilket er ved at være en vane. Jeg gav først op, da lyset blev for lidt. Men lige et par morgenbilleder, inden jeg suser videre :D
2 kommentarer:

 1. Kære Zep.
  Du har ligeså travlt som de fleste have-elskere for tiden, som mus i barselsseng ... :o)
  Her er der dog midlertidigt sat en stopper for netop denne disciplin, havearbejde altså, for regnen siler ned og det blæser, rigeligt!
  Og så alligevel, det er jo skønt med de lune dråber, det trænger til vand, derude. Et meget smukt og stemningsfuldt billede, du har taget af din regnbyge :0)
  God haveuge til dig.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 2. Kære Zep,

  uha jeg glæder mig til en Zepsk godnathistorie:o) Du er en rigtig ildsjæl og i dit univers udnyttes alle døgnets lyse timer til passionerede gøremål. Respekt:o)

  Jeg prøver også at slå styreknappen fra i disse dage. Jeg prøver.......

  Stort knus til min yndlingsbornholmer

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep