Sider

søndag den 22. maj 2011

I fortjener roser kære Klokkerankemedkumpaner og andet godfolk...

Men jeg har ingen. Rosenbuske har jeg en "smule" af, men ikke én har belønnet endog knæfald med en farvet skønhed på min haverundfart for lidt siden. Den smukke, hvide Winchester Cathedral har en "farvet" knop. Den, altså busken, blev sidste år købt på auktion i Geografisk Have i Kolding på plantemarkedet, Grundlovsdag. Den var en af to, hvoraf min bedste (have)veninde har den anden. Jeg har siden da budt min lidt af hvert (siger jeg og rødmer skyldbevidst). Først her i foråret blev den plantet imellem fliser ved havestuen og mere end én gang har jeg forsømt at vande staklen. Det har den ikke ladet sig gå ret meget på af og lægger altså an til at blive årets første blomstrende rose i Lillebo!

Hvis da ikke rosen i drivhuset overhaler den indenom. Det er Aloha, som står med et væld af endnu ufarvede knopper. Flottere end nogensinde før! Udover, at den er dejlig og køn, så har dens blade den skønneste duft. En detalje, jeg er blevet opmærksom på de seneste år - hvorfor nøjes med duft, når de blomstrer?! Ikke alle har dog helt denne egenskab, så derfor indgår bladnusning i indkøbsproceduren, hvis jeg har mulighed for. Eller sagt på en anden måde, så ser jeg med fingrene...

Men nu havde jeg jo ingen roser at belønne jeres gavmilde velkomst i blogland og skønne kommentarer - og det til trods for, at vi alle befinder os i den travleste del af haveåret overhovedet! Tak skal I have! Også til jer, som har meldt jer som faste læsere - jeg er beæret, skal I vide og sender jer alle gode ønsker om at få fornøjelse af min blog, når tiden er til det. Imorges "delte" jeg på "kaffebordet" i Floralen de skønne blomster, jeg havde plukket ind til at pryde søndagen med. En "buket" efter samme princip, som også Claus Dalby bruger flittigt. Har I endnu ikke set hans, så læg vejen forbi hans blog og kig tilbage til i fredags! Min er "bundet" af frøstande fra Påskeklokke, Snebolle (en uden duft, jeg ikke kender navnet på) og Bjerknopurt, som er begyndt at springe ud.


Nu dønner det i det fjerne, så jeg vil haste med at ønske jer alle en rigtig god start på næste uge. Jeg lover at vende frygteligt tilbage..

4 kommentarer:

 1. Hanne, Tilst22 maj, 2011 23:47

  Tillykke med din blog. Uhha får da næsen stess over alt det, jeg har lyst til at følge med i.

  Glæder mig til vi ses til floraltræf.

  (P.S. vi skal nok sende dig venlige tanker fra Chelsea).

  SvarSlet
 2. Kære Zeb - det er bare herligt, at du nu har startet din egen blog. Jeg glæder mig i den grad over dine skriverier. Herligt på denne måde at kunne følge med i dine gøremål. Kh Claus

  SvarSlet
 3. Tak Hanne!

  Håber sådan, at I kommer afsted og hjem igen med en masse spændende billeder og fortælling! Du ved jo, at jeg gerne havde været der selv, så tak for tankerne! Glæder mig sådan til Floraltræffet, som jo er lige om snart, jubiiii!

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Du skal være så velkommen!

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep