Sider

lørdag den 21. maj 2011

Klokkeranke


Klokkeranke udplantet for ca. 1 uge siden.

6 kommentarer:

 1. Mona Andersen21 maj, 2011 21:19

  Til lykke med bloggen, Zep, og tak for kigget.
  Mine klokkeranker er også blevet udplantede i den forløbne uge, og de ligner dine lige på et blad! ;)
  Venlig hilsen Operation-Klokkeranke-kumpan
  Mona :)

  SvarSlet
 2. Hej Zep !
  Velkommen i blogland !
  Mine små ranker er også snart flyttet ud.
  Måske jeg får det gjort i morgen..

  SvarSlet
 3. Kære søde Zep:o)

  Træt... træt... træt efter endnu en enorm lang arbejdsdag i haven, skulle jeg jo lige ind og sumpe på Claus` blog, så jeg kunne få det sidste af mine mindst 2 daglige Dalbyfix, før Ole Lukøje begynder at ånde mig i nakken......................OG HVAD SER JEG!!!!!!???? Selveste ZEP, min yndlingsbornholmer har fået egen blog:o):o) Det var dog en dejlig nyhed:o) Jeg er jo en af dine helt store fans, ved du:o)Så jeg fik travlt ved tastene, for jeg ville jo gerne være den allerførste til at melde mig som fast læser:o)Phew....jeg nåede det:o) Vil gerne ønske dig et rigtigt stort tillykke med din nye spændende blog. Jeg vil glæde mig meget til at følge med i dine filosofiske, finurlige, dagdrømmende sproglige blomster, såvel som dem din have og dine grøftekanter kan præstere.

  Den søde hævn, du tog over mig, var virkelig meget meget sød:o) Mine blå blå blå bornholmske adoptivbørn, ser ud til at stortrives her i mit forblæste verdenshjørne. De vokser dag for dag og jeg forsøger ikke at kvæle dem med min adoptivmoderlige omsorg. Jeg har det med, ligefrem at elske nogle særligt værdsatte planter ihjel.

  Jeg savner mit liv i kommentatorboksen hos Claus og andre havebloggere, men jeg ligger simpelthen vandret i luften for tiden. Jeg følger med fra sidelinjen, men savner det specielle fællesskab, man føler, når man er med til at kommentere. Haven kræver mig i alle døgnets lyse timer lige for tiden, og når man så får sig sat ved computeren om aftenen, er man så træt og "overiltet" at man ikke kan tænke to sammenhængende tanker. Men jeg håber snart at vende frygteligt tilbage.

  Håber du bliver glad for at du er sprunget ud af "blog-skabet", søde Zep og jeg vil ønske dig al mulig held og lykke med dit nye projekt.

  De kærligste grønne hilsner og tanker, fra en kommentatorkollega, der ikke forstå kunsten at fatte sig i korthed..........

  TANTE HALVVISSEN-GRØN..................zzzzzz

  SvarSlet
 4. POST SCRIPTUM: Ja, når jeg først får begyndt, kan jeg jo ikke stoppe igen:o)

  Dine klokkerankebørn ser velnok artige og velopdragne ud:o) Mine klokkeranker blev smidt ud fra mors trygge arne i drivhuset for rigtig lang tid siden, for de var blevet nogle totalt ustyrlige og rebelske teenagerlømler, der var ved at overtage hele verdensherredømmet, og kvæle deres papsøskende med deres lange fangearme. Da de begyndte at vikle sig ind i alle mine andre bøllespirer, så fik jeg nok af deres teenageradfærd og forviste dem til udendørslivet og 4 store klatrestativer. De er over en meter lange nu og som alle andre mødre, sov jeg ikke ret godt de første nætter, hvor de var ude hele natten, men de har vist sig ikke at være så sarte, kuldskære og fordrukne, som jeg frygtede de ville være. De er kommet godt i vej.

  I det hele taget har jeg, til min egen store overraskelse,- haft usædvanlig stort held, med alle mine forspirede bøllespirer og planterødder dette forår, så jeg prikler og planter og planter og prikler. Jeg føler efterhånden at min lille planteskovl er blevet en naturlig forlængelse af min højre arm. Som om vi var eet. Som en hest og dens rytter. Som en cykelrytter og hans cykel:o) Ja, det lyder romantisk, men det er også noget der kan mærkes i de gamle gigtkrogede fingrer....av av !!! Jo mere jeg planter ud, desto flere planter synes, jeg at jeg får:o) :o) Det er i sandhed, det man kan kalde et luksusproblem, ikke?

  Nå, jeg kan lige nå ud og binde nogle flere klatreroser op inden mørket falder på.......:o) Så nu slipper du for yderligere ord-diarrè fra mig iaften...........tror jeg nok:o)

  De bedste hilsner til (s)øens folk fra (s) øens folk

  SvarSlet
 5. Tillykke med din blog.
  Det skal blive spændende at følge den og se dejlige billeder.
  Dine klokkeranker ligner mine og jeg vil straks gå ud og plante om og plante over.
  Rigtig god søndag.

  SvarSlet
 6. Godt at høre, at der er held med planterne rundt omkring (og iø ikke kun mig, der er besat af havearbejde for tiden!).

  Mine Klokkerankerne flyttede i første omgang ud i den uopvarmede, utætte havestue så snart nattefrosten var ovre, for inde havde de lovlig meget fart på. Derude blev de så pottet om et par gange, inden jeg flyttede dem ud i haven.

  Jeg synes ikke rigtig, at jeg på Claus' blog har bemærket dårlige erfaringer med dem (men jeg kan godt have overset det pga travlhed). Desværre er der nogle stykker i Floralen, der ikke har været helt så heldige - bl.a. fordi de (planterne)var meget fordrukne indendørs og vandkanden ikke hurtig nok i vendingen. Og også et eksempel på, at flytning fra stue til drivhus gav hvide, svedne blade. Det sidste har jeg også i mindre grad på den, jeg har i potte i gården. Men det går nok.

  Har I fået plantet ud nu?

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep