Sider

søndag den 20. oktober 2013

Lille frøken himmelblå...

Blå er rolig og nær.Har du haft en god week-end? Det har jeg - og samtidig afslutning på en livlig efterårsferie ude og hjemme med familien. Idag med fødselsdagscacao for pigerne. Der har været drøn på, set med min formåen. En masse gode oplevelser. Og hold da fast, hvor er jeg nu mat i koderne ;)


Igår morges var jeg jo alligevel liiiige ude med cameraet, inden jeg jog videre i programmet. Den første morgen med rimfrost bør man ikke snyde sig selv for at snuse ind. Og allermest er jeg jo til farver med glød i. De er glade og levende på en helt særlig måde. Inspirerende og oplivende. Men jeg elsker alle farver.


Brune blade, som nu ligger hid og did og overalt er skønne! Også lyden. Og når lyden er i mørket, vækkes fantasien, når bladene rasler. Er det et pindsvin eller måske en lille mus... Eller er katten på vej ind. De danser i kastevinde og glimter med rimfrost.


Og blå er såmænd slet ikke så sørgmodig, som den ofte beskyldes for. Blå er blid. Ihvertfald, når den som her viser sig frem på en Cikorie. Blå er rolig og nær.


God blå mandag til dig ;)

4 kommentarer:

 1. Dejlig farve på den cikorie.
  Også god mandag til dig :.)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 2. Tak for de dejlige billeder. Godt at høre at du har haft en dejlig weekend :-) Det har jeg også og jeg er også mat nu :-)
  Knus

  SvarSlet
 3. Jeg elsker cikoriens blå farve. Og vejkanterne og grøfterne hvor den virkelig kommer til sin ret. Husker også erstatningskaffen af cikorien i min barndom.

  Hav en dejlig uge.

  SvarSlet
 4. Tak skal I have.

  Jeg har selv sået og plantet Cikorien i havens udkant for et par år siden. Dengang var der langt imellem dem i rabatten her ved os. Det har sjovt nok forandret sig.

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep