Sider

torsdag den 10. oktober 2013

Babylegetøj i livlige farver...

I søndags blev jeg, 15 dage før tid, moster til en dejlig, lille niece, Johanna i Norge. Og så kan det nok være, at der kom gang i at gøre gave færdig. På lørdag kommer hendes mormor ;) på besøg fra Sjælland og tager gaver med til det lille pus, som hun skal op at besøge der langt mod nord.

I foråret fik jeg hæklet en masse efter en opskrift, jeg købte hos Kigkassen (hvor alle indtægter i parantes bemærket går til socialt arbejde via varmestuestrik.dk). I livlige farver. Farver, som passer til oktober (hvis I spørger mig) og er gode til at fange babyøjne. Men jeg manglede elastiksnor og clips til barnevognspynten. Det blev lagt til side til efter strålebehandling og "rekreation". Ude af øje - ude af sind. Lige indtil, jeg fik fundet det frem i mandags og hukommelsen vendte tilbage!!

Heldigvis var der hjælp at hente på håndarbejdsforummet Rokken og igår kom posten så med materialerne. Her idag har jeg så endelig haft tid til at koncentrere mig om det (efter igår at være blevet færdig med at få min kreativhule på loftet genopstanden og bordet ryddet ;)). De små perler imellem figurerne på snoren er fra, Johanna's kusiner (mine døtre) var en del yngre og lavede halskæder og armbånd. De to store, røde træperler nærmest clipsene er fra min egen barndom.


7 kommentarer:

 1. Dygtige dig! Der er en nej to der bliver glade i Norge.
  Babyen og Moren. Tillykke moster.

  SvarSlet
 2. Tak, søde Bente :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Hvor er de blevet fine :-) Dejligt at se du stadig har overskud til noget af det kreative;-)

  SvarSlet
 4. Kære Zep.
  Neeej hvor er de søde. Og så er det en meget personlig gave, nu du selv har kreeret dem.
  Beundrer din finger færdighed. Alt hvad du rører ved bliver til guld ;o)
  Tillykke med titlen.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 5. Halløj Xanita - skønt med et "pip" fra dig :D Håber det går godt med haven og alle planerne. Længe siden, vi har set dig i Floralen ;)

  Tak, kæreste Iris. Ja det betyder meget for mig, at gaver fra mig er personlige. Det er lidt en mangelvare idag, hvor de fleste pilles ned fra en butikshylde... Håber, alt - eller næsten - hvad jeg rører ved bliver til glæde. Men guld har jeg ikke set meget til hihi.

  God week-end til jer alle!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 6. Kære Zep.

  Hjertelig tillykke med din lille norske niece. Johanna er et dejligt navn. Sikke fine og personlige gaver, du har kreeret til den lille prinsesse.

  Jeg gad vide om næste krea-projekt bliver julenisser i Antons materiale? Det ville blive et hit at producere Lillebo-nisser:o)

  Knus, kærlige hilsner og tanker fra en meget, meget træt løglæggerwoman, der har lagt abrikose, lysegule og sart lyserøde tulipanløg idag.

  SvarSlet
 7. Kjæreste Tante Grøn.

  Du er skisme så flittig som en lille bi, er du!!

  Her går tiden med efterårsferie og fødselsdage lige nu...

  Tak for "roser" :) Håber Johanna bliver glad for legetøjet :)

  Hils Anton mange gange. Og der er faktisk en Lillebonisse i støbeskeen, til svigermekanikken. Han skulle ellers have været færdig til vi tog over til hende i søndags. Men sådan en gammel gut, jawer man ikke med ;)

  De hjerteligste kram og efterårhilsener

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep