Sider

onsdag den 5. juni 2013

Min debut som gæst i Botanisk Have i Kbh.

Jeg var der idag... Klos op ad det larmende metrobyggeri og midt i byens vrimmel og larm, forsvandt jeg næsten i en grøn oase; Botanisk Have i Kbh., som ligger et stenkast fra Nørreport St. - hvis man altså er rigtig god til at ramme ;) Med indgang fra Gothersgade lige lukt i en lille butik med en blandet landhandel af pottede planter af forskellig slags, både ude og inde - samt frø, pynt og sjove små fnurligheder.

Det lykkedes mig at lade være med at slæbe planter med derfra! Til gengæld nød jeg min debut som gæst derinde i stor stil! Var der blot et par timer at "sondere terrænet". Og fortabte mig hist og pist i detaljer både ude, og inde i Palmehuset, som åbnede kl, 10. Men jeg kommer igen. Sikkert mange gange. Og højst sandsynligt allerede i næste uge med en medlogerende fra Patienthotellet, som også godt kunne tænke sig at se haven - og meget gerne vil følges, måske især for ikke at blive væk i byen.

Idag savnede jeg godt nok mit Canon Powershot camera! I må nøjes med udetaljerede snapshots taget af min mobil. Særligt sådan noget som den eventyrlige, sartlyserøde Tamarasisk duvende i brisen og de første Åkander i blomst i solen på søen, kunne have været lækre at indfange med lidt mere stemning end tilfældet er.
4 kommentarer:

 1. Ja det er altså en fantastisk oase midt i storbyen. Der er sådan en ro, når man går fra trafikken og ind i Botanisk Have. Skønne motiver er der altid at finde.

  SvarSlet
 2. Enig med både dig og Bente, det er dejligt derinde, men jeg vidste ikke at de har blomsterdyr derinde - der på billede 6, det orange, der er da tydeligvis både øjne og mund ;) kh Anne Mette

  SvarSlet
 3. Bestemt et dejligt sted, som jeg også vil vende tilbage til. Det skader heller ikke når solen skinner fra en smuk blå himmel. :o)

  SvarSlet
 4. Tak for jeres skønne hilsener og god week-end!

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep