Sider

torsdag den 13. juni 2013

Alfer og insekters paradis...

Jeg lovede (eller truede med), at jeg i denne uge ville afsløre, hvordan min have tager sig ud. Det er noget særligt i år, idet jeg har haft meget lidt mulighed for indgriben siden efteråret. Den passer stort set sig selv. Og for insekterne (og alferne ;)) er det det rene paradis. Der er et væld af summen derude - også til stor glæde for haven småfugle, som snupper sig en bid i luften ;) Og jeg nyder det hele i STOR stil i week-enden - håber haven får regn, inden jeg når hjem imorgen :D4 kommentarer:

 1. Det ser ud til at være en dejlig stor have du har. Der er mange fine ting at se på, og jeg kan så godt lide at se billeder med udsigt og det er der jo i rigt mål!

  SvarSlet
 2. Kære Zep.
  For mig ser det nu ud som om, det ikke kun er alfers og insekters Paradis, men bestemt også et skønt Paradis for mennesker. Sikke en smuk frodighed der venter dig, når du idag vender hjem. Wuauw.
  Lagde lige mærke til den gode stol ved hushjørnet. Hér sidder du med garanti rigtigt godt, og ser alskens dejligheder, som du ikke ville ha´ set, på den dertil indrettede hoved-terrasse. Vel placeret, og til ægte nydelse. Herligt. Den idé én vil jeg lige tillade mig at ´låne´ ;o)
  Ønsker dig en dejlig weekend i familiens skød.
  Knus Iris.

  SvarSlet
 3. Jeg elsker græsstier og dine er fine.
  De snor sig så dejligt og bringer lidt orden i det hele.

  SvarSlet
 4. Tak skal I have :D Ja stolen(e) ved gavlen har indbudt til et lille hvil mangen gang - også i vinter.

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep