Sider

fredag den 7. juni 2013

I må få det hele!

Botanisk Have, Tivoli, utallige indkøbsmuligheder, for ikke at tale om busser hvert øjeblik, metro og tog - og i særdeleshed lyden af travlhed, trafik, udrykninger og byggeri, foruden helikoptere og små 25 graders varme og et liv i "dovenskab" på patienthotellet, hvor maden næsten bliver serveret og håndklæderne skiftet hver dag!

Jeg giver gerne det hele - på godt og ondt - til en anden (hvis vi et sekund er i stand til at glemme, at ovenstående er en følge af en livsnødvendig behandling), hvis blot jeg må få min have... At komme hjem til den i al sin ukrudtstilsatte overdådighed af blomster, summeri, duften, pippen og sommerligt solskin, er som at træde ind i alfeverden. Fuldstændig til at forglemme alt i!

Første fotorunde er allerede foretaget, efter første runde af ren og skær nyderi. Billederne må naturligvis vente, til jeg igen er i Hovedstaden (medmindre, jeg ikke kan lade være forinden ;) ). Netop nu vil jeg blot ønske jer en hjertelig god week-end med et glimt fra gården, hvor Porcelænsblomst står så yndige imellem svulmende frøstande på Påseklokke, Nøgen Jomfru's grønne toppe og lidt andet!


2 kommentarer:

 1. Hvor jeg forstår dig Zep, hjem til freden og roen, vi øboer bryder os ikke om alt den hurlumhej, der er i storbyerne. Du må nyde din weekend og glæde dig over, at der er en uge mindre, inden det hele er overstået.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Tak Lisbeth :D Ja på onsdag er jeg halvvejs... Måske nok den lette halvdel (hvem ved), men alligevel ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep