Sider

lørdag den 3. september 2011

Fryd!

Sidder og lytter til høstmaskinerne, som stadig kører og kører og kører derude - og skammer mig næsten over, at jeg selv er ved at gabe kæberne af led. Hvornår mon de lige får lov at køre til drømmeland. Og stå op imorgen til mere arbejde... Nuvel vi har fabelagtige sensommerdage herovre på - jeg havde nær sagt - ønskeøen. Igen idag startede jeg med at "lege" derude med cameraet. Camera i den ene lomme og blomstersaks i den anden. Lige siden har der været fart på med alt muligt andet.

Men imorges blev jeg altså igen fanget ind. Og foruden Ærteblomster, en stor håndfuld, duftende på badeværelset og Morgenfruer i køkkenet for ikke at nævne Stolte Kavalér og Duehoved i det lille listige rum i vitrinen, så blev det til en buket til klaveret. Det er bare ikke smart at fotografere den om aftenen med blitz, for så ser man dobbelt hihi. I virkeligheden er der noget helt eventyrligt over sammensætningen af Georginer og Coreopsis, som jeg aldrig har prøvet før og er vild med!

Tak for "roserne" til mit forrige indlæg - og rigtig god søndag, når I kommer så langt!
4 kommentarer:

 1. sikke en masse smukke billeder du har taget og flotte blomster, må være dejligt at kunne gå på opdagelse i haven og plukke lidt til hjemmet

  SvarSlet
 2. Kære Zep:o)

  Sikke nogle smukke billedkavalkader du har vist frem i dine seneste indlæg:o) Det er jo lige så tænderne løber i vand, over alt det skønne du har at nyde i have og vaser.

  Jeg nyder også denne årstid, hvor man bare kan plukke løs uden at det overhovedet kan ses, at der mangler noget i bedene. Jeg har konstant fyldte vaser med sommerasters, lathyrus, baby lyserød mameluk og klokkerankeklokker. Jeg føler mig meget rig, når jeg kan nyde syneet af sådanne vidunderlige skabninger.

  Nyd det vidunderlige sensommervejr I har på Bornholm. Det er med at få fyldt havehjertet op med blomster, inden de takker af for denne sæson........om forhåbentlig meget lang tid:o)

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 3. PS: Hilsnerne og tankerne var fra TANTE GRØN

  SvarSlet
 4. tak for rundvisningen, flotte billeder ;)

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep