Sider

tirsdag den 13. september 2011

Velbekomme...

Pia og jeg gad godt se en moden frøkapsel på en Klokkeranke. Hun har vist flere at forsøge sig med. Men jeg har kun en eneste, som nu er "pakket ind" i et thefilter for ikke at løbe risikoen, at sådan en fætter pludselig spreder sine frø til alle sider hihi. Jeg bemærkede iø forleden, hvor vi havde lummer sensommervarme, at hvepsene var helt gale med at kravle ind imellem trompeten og de blade, den "kommer ud af". Nu vil jeg så holde øje med, om der kommer flere "frugter" i den kommende tid. Hvis, så kunne det forklare, hvorfor der ikke er mere end en hidtil, for det har ikke været hvepsesommer her...


Og så til den spiselige del... Idag har jeg først på dagen været i fast rutefart mellem have og vaser! Jeg vil nemlig gerne holde gang i blomstringen i haven så længe som muligt. En af buketterne er spiselig. I bunden er der Persille, dernæste Dildskærme og slutteligt Blomsterkarse - naturligvis placeret i køkkenet, velbekomme ;)

9 kommentarer:

 1. :) Hahaha Zep, ja det ku' være rigtig fint at se en moden en af slagsen, hahha Og nu du siger det, hvepsene vimser rundt i planterne,det da muligt det er dem der bestøver. Tror nu også humlebierne må ha' en del af æren, her ihvertfald. Bier har vi også haft mange af, men kan da allerede ikke huske om jeg så dem i klokkerankerne.

  Dejlig dejlig spiselig buket,skøn ne farver.
  Velbekomme til dig :)

  SvarSlet
 2. Kære Yndlingsbornholmer,

  skøn skøn spiselig buket, du har stående i køkkenet.

  Og hvor er det dog en fin frøkapselkjole, du har lavet...med bånd og sløjfe på og det hele.

  Hjæææælp Zep, jeg tror jeg er ved at blive haveblog-narkoman!! Jeg kan ikke komme i haven. Har ikke kunnet komme det i en hel del dage nu. Dertil har været simpelthen været for ekstremt. Og hvad gør en stakkels blomstertosse så? Vælter sig rundt i skønne haveblogs ...sumper rundt, du ved:o) Kender du et sted, hvor man kan blive afvænnet for haveblog-afhængighed? Gerne på Bornholm:o) :o) :o)

  Stormvejrsknus og stearin-lyse tanker fra TANTE GRØN

  SvarSlet
 3. Min korrekturlæser siger, at jeg har lavet en alvorlig stavebommert: Været= vejret!!

  Altså hvad er det for noget sjusk:o) Jeg ER sgi da vist ved at blive tantelig konfus, som du påpegede tidligere, Zep:o) :o)

  TANTEN

  SvarSlet
 4. Bornholmsk klokkeranke-te... ser man det!! Jeg var klar over at I har mange lækre delikatesser derovre på solskinsøen, men den her var ny... ;o)

  SvarSlet
 5. Jeg præsenterede gemalen for den spiselige buket: "Kan de også spises?", sagde han vantro. Jada, sagde jeg og gumlede lystigt en orange i mig. Han fik også en, men syntes den smagte af blomst hihihi

  Kjæreste Tante Grønkål, det ender med, at du lige pludselig, før du ser dig om, selv har en blog, hvis du fortsætter på denne måde ;)

  Vi har andet end solskin herovre Fru Friis - tager du kage med? ;)

  Hjerteligst den forblæste øbo.

  SvarSlet
 6. SELVFØLGELIG tager jeg jyde-kage med, - og nok til alle... :o))

  SvarSlet
 7. Herlig buket - lige til at blive i godt humør af!!
  Smittede! JJeg må også ud og lave mig en buket nu!
  Har haft en skøn dag i haven og fået ryddet op og klippet ned og samlet frø..

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep