Sider

lørdag den 13. august 2011

Der spindes...

Sommerhalvåret då har hidtil været præget af have, planter, blomster, havevenner, buketter, havebesøg osv. Grønne interesser, som er hjulpet godt på vej af den megen regn! Der er gravet op, plantet, fjernet, sået i en lind strøm. Og jeg har haft det som en fisk i (hehe) vand!

Derfor har den stået stille, sommeren over, rokken. Jeg elsker at spinde og allerhelst ude på et skygget sted, når solen brager ned - eller i den meget "luftige" havestue. I søndags var det lunt i vejret og den kom endelig ud af "skammekrogen". Det blev en rigtig doven søndag, hvor både missen og jeg spandt først og sidst på dagen. Måske sker det samme i morgen, selvom "alt" skal være klar til skolestart mandag. Men lige nu kan jeg høre græshopperne spille gennem vinduet, jeg har på klem. Regnen er hørt op for denne gang og vejrmændene mener, solen finder sin ø imorgen, selvom jeg grundet regnskyerne igår ikke kunne gå ud og ønske, hvis jeg så et stjerneskud. Og lidt tid skal der også være til at fordybe sig i den røde tråd...

2 kommentarer:

 1. Hejsa så faldt min vej da også forbi din blog og den var da helt klart et besøg værd, nu kan jeg jo så finde ud af at ligge en kommentar så nu må der gang i det. Ja man lærer jo noget nyt hverdag :-) tak for kigget og det ser meget hyggeligt...

  SvarSlet
 2. Kæreste Zep:o)

  "LUL LUL ROKKEN GÅR, STØT I MODERS VINTERSTUE.....og mon missen nu den får en hjemmestrikket hue?" Tralalala.....

  Det ser altså rigtig hyggeligt ud, det der Zep:o) Den afslapning og ro, er dig virkelig velundt ovenpå sommerens mange knokletimer i haven.

  Tror du er noget af en blæksprutte-multitasker, der altid har gang i et eller andet spændende:o) Hurra for mennesker med enthusiasme:o)

  Nyd din yndlingsårstid i fulde, intense drag, søde Zep og a` den beroligende og dejlige kat fra mig.

  Knus fra tanten

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep