Sider

lørdag den 13. oktober 2018

Hyldest til efteråret 2018

Alle årstider har deres helt egne charmer. Hvis vi lige ser bort fra årstiderne januar og februar, hvor der virkelig skal sne til for at have noget at smile over ude. Ok måske en enkelt vintergæk eller erantis også har noget at skulle sige i den væmmeligt mørke del af året.

Derfor er foråret vel også så meget mere feteret, da lys, lyde, dufte og varmen vender tilbage. Efter min mening måske lidt i overkanten af for meget på engang. Men bevares. Hvis det er det, der skal til, så... Og maj især er fortryllende, når den lægger sit grønne tag i form af trætoppe over det hele og skaber rum.

Sommeren taler nok også for sig selv i form af easy living. Varme, begyndende høst - ikke mindst jordbær og lyse nætter.

Men når vi kommer til sensommeren, SÅ begynder jeg for alvor at begejstres. Elsker høsten og elsker at tempoet sættes ned og nydelse er langt mere i højsæde end jagten på at nå mere endnu. Og SÅ kommer efteråret. Lyset og skyggerne og farverne bliver ikke smukkere her på min solskinsø end, når det er efterår. I disse dage er cameraet på overarbejde, for ikke bare er det efterår - det er efterår med mange fotomuligheder i år. Rigtig mange. Så mange, at man næsten ikke har lyst til at lave andet. Idag var den rene svir i haven og du er velkommen til at kigge med. Fantastisk ikke?!5 kommentarer:

 1. Hvilken sommerfugl på den gule Buddleia? Skønne farver og motiver.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker. Det er "Det hvide C" - hvis du ser lidt nøje på undersiden af den, finder du, hvor navnet kommer fra.
   Hjerteligst

   Slet
 2. Jeg tilslutter mig din hyldest - efterår er fantastisk og jeg begejstres hvert år af farver og stille klare dage, som selvfølgelig ofte også mixes med regn og rusk, men jeg elsker at sæsonen går på hæld og jeg kan trække mig ind i min "hule" når efterårsarbejdet vel at mærke er overstået.

  Smukke billeder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for roserne og rigtig god fornøjelse i vinterhi, når vi kommer så langt :D

   Hjerteligst

   Slet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep