Sider

fredag den 1. november 2013

Ordene som brat forstummede - farvel kære Hanne.

Åh hvor er det skønne billeder af endnu en dejlig sensommer dag, Hvor er vi bare heldige i år :-)Og ja, vi må kende vores begrænsninger, men hvor er det bare svært. Jeg må også over og hvile om lidt selvom solen lokker derude, for Jeg skal i Bilka i aften og købe Lykkedepoter på tilbud :-)Knus
Dette var en af de kommentarer, Hanne skrev til et af mine seneste indlæg. En af flere, som gjorde smilet langt bredere. Hannes kommentarer betød altid lige lidt ekstra. Dyrebare. Hanne skrev på trods af, at den ene hånd ikke fungerede. På trods af dystre udsigter for sit liv. Et liv, jeg har fulgt på hendes blog i et par år.

Vi havde glæden i haven tilfælles og solskinsfarver. Vi havde desværre også en sygdom til fælles; nemlig kræft. Og det gjorde godt at veksle ord med Hanne både her og på hendes blog, som bekræftede, at man når langt med vilje og udholdenhed og tro. Og ikke mindst med øje for skønhed på mange planer.

Hanne var en vaskeægte fighter! Og hun havde omkring sig kærlige mennesker, som bakkede hende op i tykt og tyndt. Igår var disse kære så omsorgsfulde at indvie os andre i "blogland" om, at Hanne nu ikke er mere. Jeg kunne kun fatte mig i få ord til disse betænksomme mennesker.

Ordene, Hanne og mig imellem var brat forstummede og jeg sad tilbage med den slappe ende af den kappede tråd. Efter en sælsom dag med mangt og meget, som mod sædvane ikke makkede ret, uheld og et par uforklarlige oplevelser hinsides logik.Kære Hanne, hvil nu blot i fred. Jeg vil vende tilbage til din blog fra tid til anden og mindes dig med stor glæde og beundring!

Kærlig hilsen
Zep

9 kommentarer:

 1. Tak for dit indlæg, vi savner allerede nu Hanne og sidder tilbage med tungt hjerte og tårer i øjnene.
  Pas godt på dig selv
  Kram

  SvarSlet
 2. Kæreste Zep.
  Et smukt og dybfølt indlæg.
  Æret være Hanne´s minde.
  Knus, Iris.

  SvarSlet
 3. Det er ikke til at forstå - og alligevel var det jo nok det, vi frygtede, ville ske. Hvor er det dejligt at vi har de dejlige minder om Hanne. De forsvinder ikke.

  Stort og varmt kram fra Bagsværd til Nexø!

  SvarSlet
 4. Et meget smukt farvel til Hanne.
  Knus fra mig

  SvarSlet
 5. Kære Zep.

  Ja, vi er alle meget meget berørte over Hannes bortgang. Hvor er det en smuk afskedshilsen du har skrevet til/ om den store fighter, som vi allesammen har lært så meget af. Både når det gælder blomster, livskunst, udholdenhed, mod, positivitet og tro.

  Hanne var et menneske, som trak os alle i retning af lyset.

  Stort knus fra Anton og mig

  SvarSlet
 6. Smukt Zep!
  Ja Hanne var en lysende havesjæl, og hvor er det stort af hendes familie, at bloggen får lov at blive, så vi kan gå ind og mindes Hanne. Men også at søge om gode råd om alt muligt.
  Kæreste Zep pas på dig og af hjeret tak for de smukke ord!
  Knus Bente

  SvarSlet
 7. Tak. Æret være Hanne's minde.

  SvarSlet
 8. At have én som man med sikkerhed ved forstår de tanker og følelser man har igennem en alvorlig sygdom er guld værd og Hannes sidste kommentar her hos dig er så hjertevarm.
  Hanne var guld værd og hun vil blive savnet.
  Ære være hendes minde.

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep