Sider

lørdag den 21. september 2013

Grønt er godt for øjnene ;)

Jeg fik taget lidt flere billeder i aftes, hvor der var det her skønne, skønne septemberlys. Selv de grønne kulører får en helt særlig glød. Synes jeg. Får næsten lyst til at svinge de pensler, jeg investerede i idag ;)

4 kommentarer:

 1. Jeg håber, du kom i gang med at svinge pensler.
  Det er så godt for"sjælen" at se på farver, udvikle dem og gøre dem til sine egne.

  SvarSlet
 2. Tak for gode nyheder. Det var dejligt at læse.
  Kræfterne skal nok komme - ting tager tid.

  Jeg har en haveglad kollega, som nok rykker rødderne op og flytter til solskinsøen næste år. Jeg har fortalt hende at jeg kender et par havenørder på øen så hun kan holde sin interesse ved lige. Skal nok lade dig vide når det sker.

  KH Helga

  SvarSlet
 3. Findes der meget bedre end når kreativiteten og lysten til at skabe kommer over en i ren og skær begejstring for livet lige nu og her? Tror det næppe, så håber du udnyttede øjeblikket...

  Kh og skøn søndag fra Katinka

  SvarSlet
 4. Tak for dejlige hilsener!

  Kan rigtig godt lide din vending "se på farver, udvikle dem og gøre dem til sine egne", Jette. Super formuleret. Men jeg må "skuffe" både dig og Katinka - andre sysler fik mig talt fra øjeblikket ;)

  Ja det med kræfterne tager tid, Helga - og skyldes også påvirkning fra enten biologisk behandling eller antihormoner. Men det må jeg bare se at vænne mig til efterhånden, selvom hovedet ofte er så langt foran formåen ;) Spændende med din kollega - har hun søgt arbejde på sygehuset? Jeg er ikke den, der gør mig i "haveforeningslivet" herovre, men havenørd jeps, det er jeg på min egen måde. Glæder mig til at høre, om hun gør alvor af tankerne.

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep