Sider

torsdag den 27. september 2012

En kæledægge...

En af de helt store favoritter blandt mine roser er nu godt igang med genblomstringen. Det er 'Nostalgie'. Den står uartigt tørt placeret, men klarer forholdene uden at kny. Og den er så smuk. Lige nu matcher den Hindbær 'Autumn Bliss' lige ved siden af. En halvcirkel fra drivhuset, som ender med et æbletræ, Ildrød Pigeon.


5 kommentarer:

 1. Kære Zep.

  Et skønt billede. Kender ikke kæledæggen men den er rigtig sød.

  Håber du nød din æwlekage. Er det en speciel bornholmerudgave? Opskriften kan jeg da rigtig gerne bruge. Her er det også æwle-plukke-tid.Og LØGløgningstid. Jeg svor ellers sidste år, at jeg ikke ville så meget som røre ved et løg iår. Men så dukkede der lige en ny forhave op, da en elmehæk måtte motorsavsmassakreres pga elmesyge. Pyyyh. It`s hard to be a gardennisse.

  Godnatknus og sov godt

  SvarSlet
 2. Kære Zep.
  Dejligt at se og høre ´Nostalgie´ positivt omtalt. Ikke alle bryder sig om farven, men jeg synes den er skøn, og net farven varierer på skønneste vis. Tages en buket ind, bliver de mere cremede end hindbærrøde. Forunderligt. Har et bed hvor kun de står, og er vild med dem. De er både sunde, nøjsomme, længeblomstrende og har et fantastisk flot og blankt løv. Forstår da så udmærket det er én af dine kæledægge ;o) ;o) ;o)
  Ja Tante Grøn, æblekage er altid godt. Er selv gået igang med ´skrælleriet´ da vi hér har fået så megen vand og blæst at æblerne måtte ´reddes´ fra ruin!
  Ønsker en rigtig dejlig weekend. Kh, Iris.

  SvarSlet
 3. Hej Zep.
  Måtte lige google denne rose. Kan sagtens fornemme den er smuk sammen med de andre planter.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 4. Det var en riktig flott rose! Får sjekke min rosebibel å se om den kan klare seg her oppe i nord.

  God weekend!

  SvarSlet
 5. Uha ja, det kan være rigtigrigtig hard at være en gardennisse, kjæreste Tante Grøn. Bliver vi mon færdige til jul i år? ;)

  Kære Iris, vi er meget enige! Jeg erkender blankt, at 'Nostalgie' ikke umiddelbart er den nemmeste at placere sammen med andre farver, hvis den skal komme rigtig til sin ret. Men i flok eller eksempelvis brugt utraditionelt som hos mig, så er den fantastisk.

  Pudsigt nok, så var det i en norsk have, jeg allerførste gang så billeder af 'Nostalgie' - på nettet. Nu husker jeg så ikke, hvor i Norge. Men da blomstrede den i december!

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep