Sider

lørdag den 3. november 2012

Resumé...

...af (endnu) en meget virksom uge.

Sidste week-end brugte jeg på at få strikket og filtet futter af det garn, jeg spandt i foråret. 3-trådet med kamel, hund og Merino. Det blev så også lige til et par specailformede håndledsvarmere - forsøg - let filtet. Og trådenderne hoppede på min hæklenål, så der nu er en trolde- eller hekseparyk på lager.Min yndlingspelargonie, 'Springfield Black', som har været gennem mange strabadser med hvide fluer, siden den drog med hjem fra Vejle til Bornholm efter Grundlovsdag, er kommet sig og har kvitteret med en skøn blomst!


Og i anledning af Halloween, "opfandt" jeg spøgelsesfætrene... Hvide plastkrus med sorte øjne, trukket på vinseltråd/ståltråd. Dét gav en herlig, (u)hyggelig, dansende raslen, som med lidt god vilje kunne lyde som raslende kæder i mørke. Billigt, enkelt og effektfuldt.


Og nu er der hjemmebagte fødselsdagsboller, kanelblødstang og gammeldaws æblekage med flødeskum til i eftermiddag :D Vender tilbage til kommentarer, når tiden tillader det. Tak for dem!

6 kommentarer:

 1. Åh den pelargonie - jeg er så vild med den.

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødelsdagen, håber du bliver forkælet.

  Vi skal også have gammeldags æblekage i aften, mums.

  SvarSlet
 3. Kære Zep.
  Håber ikke du synes det er for frit, fra en anonym skriver, ellers må du slette min kommentar, (det sker jo i blogland), men jeg tillader mig alligevel at ønske dig et ´Stort Tillykke´ med dagen. Og jo tak, også hér, har du bidraget til et pragtfuldt solskinsvejr ;o) Læste lige din kommentar hos Claus Dalby ...
  Lækre ´futter´ du har kreeret. De ser dejligt lune ud.
  Rigtig god aften. Kh, Iris.

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen, håber I har haft sol på Bornholm.
  Hvor er din pelargonie fin, den mørke farve er rigtig skøn.
  Fine futter og alt mulig andet, du har lavet.
  Spøgelserne: fantastisk idé :)

  SvarSlet
 5. Søde Zep,

  idag er det Zeppes fødselsdag, hurra hurra hurra. Hun sikkert sig en gave får, som hun har ønsket sig iår, med dejlig pelargonie og æwlekage til.

  HJERTELIG TILLYKKE MED DE 20, MIN KJÆRE ZEP. Uhm en lækker fødselsdagsmenu du disker op med. Kanelblødstang lyder som noget, jeg rigtig godt ville kunne li`.

  Min egen gane er også blevet forkælet med lækre tærter og salat idag. Blev inviteret på sommerhusfrokost not too far away from here af en sjællandsk have-kreablogger. Rigtig hyggeligt.

  Håber du har haft en dejlig dag og er blevet både forkælet og begavet...because you`re worth it:o)

  Jeg elsker din mørke pelargonie, den er bare så smuk.

  Har en haveveninde, der er begyndt at strikke håndvarmere. Måske jeg skulle bestille et par hos hende. Men de må ikke være for fine, for så kan jeg ikke nænne at bruge dem i haven.

  Stort tillykkeknus fra den lidt ældre udgave af en 20-årig på Mors:o)

  SvarSlet
 6. Tillykke med fødselsdagen. Så er der sol over Gudhjem og omegn så klart!
  Det er er en smuk pelargonie og god at den kom sig oven på strabadserne!

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep