Sider

torsdag den 2. februar 2012

Det er her, det sner...

På solskinsøen ;)


6 kommentarer:

 1. Ja, det ses. Ligner snart sidste år.

  Men ovenover al ting.....

  Solskinssmil (for sådan et vejr er det her... Endnu)

  Marianne
  Den Helbredende have

  SvarSlet
 2. Puha, I stakler, derovre på solskinsøen. Og I havde jo også nok sidste år. Jeg håber at I ikke er nødt til at køre for meget rundt.
  Men billedet er nu smukt :-)

  SvarSlet
 3. Kæreste Zep,

  nu hvor vi ved at sneen ikke bliver liggende i 3 lange måneder, mener jeg godt, at jeg kan tillade mig at sige, at jeg synes snelandskabet ser rigtig rigtig smukt og hyggeligt ud. Håber ikke I har mere sne, end der er behageligt. I fik jo mere end rigeligt sidste år.

  Tror faktisk at de havetosser, der har fået meget sne, skal prise sig lykkelige for den i disse temperaturer, for det holder godt på jordvarmen og de elskede planter luner sig under deres hvide dyne.

  Vi har også fået sne, men jeg ville faktisk godt have lidt mere, for planternes skyld. Ak ja de kære små....vi bekymrer os konstant om dem, ikke?

  Godnunatogsovnurigtiggodt derovre i Winter Wonderland

  SvarSlet
 4. Jeg ELSKER Bornholm, men ikke i snevejr. I fik netop så rigeligt sidste år, så lad os håbe, at det ikke bliver liggende så længe, for det gør da alting mere besværligt.
  Solskin-smil herfra

  SvarSlet
 5. Søde Zep,

  når du har slugt "The private world of Tasha Tudor" vil du så komme med en lille anmeldelse, på din dejlige blog? Jeg elskerr "Tasha Tudors have" så højt, at det næsten gør helt ondt. Jeg har længe gerne villet låne føromtalte bog på biblioteket. Er det en form for biografi? Kommer den også meget ind på haven og havemennesket? Hvis du svarer ja til begge mine spørgsmål, er bogen lige noget for mig, for jeg elsker også biografier.

  Hav en smuk dag i den bornholmske vinter og rigtig god weekend.

  Knus

  SvarSlet
 6. Kære alle.

  Tak for jeres søde hilsener!

  Jeg har knoklet som en tam vild de sidste dage, så jeg næsten ikke har kunnet nyde sneen.

  Det er ok at synes, jeg er småtosset - ja sågar skingrende vanvittig ;) Men selv sneen i 2010 (sidste år fik vi faktisk ikke sne hæhæ) havde sine charmer!

  "For everything, there is a season", som jeg læste i netop Tasha's bog i aftes - og jeg er fuldkommen enig med hende - skønt at "møde" et menneske, som levede i nuet! Når jeg har læst bogen til ende, kommer der fluks en "anmeldelse" her, kjæreste Tante Grøn!

  Og jeg er også sikker på, at mine planter nyder at få dyne på derude, hvor der jo ellers er pivende koldt i disse dage! Til gengæld har jeg været ude og befri drivhustaget for sne - har ikke lyst til at starte havesæsonen i år med at skulle have skiftet flere glas ;)

  God week-end!

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep