Sider

lørdag den 16. januar 2016

Is på min rude...

...solen brager ind.


Inde bag ruden der er min gamle, faldefærdige og om vinteren ret så ensomme havestue. Alle, nej næsten alle planterne er væk. Opbevaret for en stor dels vedkommende i min fars garage, hvor der er frostfrit. Det er der kun næsten i havestuen og det er jo ikke helt godt nok. Til planter altså. Som ekstra "køleskab" er den forrygende på denne tid af året.  Madrester, frugt og grønt samt drikkevarer m.m. "trives" fint derude det meste af tiden.

Lidt af potteplanterne har jeg dog beholdt hjemme i vinduerne. Ærligt og redeligt, har de været meget forsømte siden starten af december. Men nu må jeg hellere få taget lidt hånd om dem. Endnu en gang var det altså solen, der med et fangede mit blik et kort øjeblik - denne gang i vindueskarmen og fik smilet til at brede sig imorges :D


2 kommentarer:

 1. Haha...sjovt at læse at jeg ikke er den eneste, der bruger den ikke frostfri udestue som ekstra køleskab. Det gør jeg også flittigt.
  Har dog også lidt planter derude. Bl.a. min rose 'Blue Moon', som ikke kan lide blæst/for meget vand...og så står min rosmarin der også.
  I år har jeg også et par små stedsegrønne planter stående derude i potter. Håber du overlever vinteren, så de kan blive plantet ud til foråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt med ekstra plads - særligt i juletiden, synes jeg :D Jeg har min Kamelia i havestuen.

   Hjerteligst

   Slet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep